Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa Belediyesi Başkan aday adayı Dr. Süleyman Uluçay, belediyeciliğin siyaset alanı olmadığını, halka hizmet alanı olduğunu söyledi.

Dr. Süleyman Uluçay, sağlık alanında doktor olarak edindiği tecrübelerini kamusal alanda daha geniş bir yelpazede halkın hizmetine sunmak için aday olduğunu ifade etti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa Belediyesi Başkan aday adayı Dr. Süleyman Uluçay, Kulis Kıbrıs isimli haber sitesinde adaylığı ile ilgili açıklamada bulundu.

Uluçay: Halka hizmet için adayım

Dr. Süleyman Uluçay, Mağusa Belediyesi belediye başkanlığı görevi için CTP’nin açtığı münhale dün resmi olarak başvurusunu yaptığını söyledi.

Adaylık başvurusunun CTP’nin yetkili organlarında değerlendirildikten sonra gerekli açıklamanın yapılacağını kaydeden Uluçay, sağlık alanında doktor olarak edindiği bilgi ve tecrübelerini kamusal alanda daha geniş bir yelpazede halkın hizmetine sunmak için bu yönde bir karar aldığını belirtti.

Belediyeciliğin siyaset alanı olmadığını, halka hizmet alanı olduğunu vurgulayan Uluçay, bu görüşle yola çıktığını ifade etti.