NORTH CYPRUS UK

Maliye eski Bakanları’ndan Birikim Özgür, Cumhurbaşkanı Akıncı’nın yaptığı "Türkiye KKTC'ye balık tutmayı da öğretmeli" sözlerine atıfta bulunarak, sorunun bilgiye ulaşmakta olmadığını, zihniyette olduğunu belirtti.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinde açıklama yapan Özgür, elimizdeki kaynaklarla ve kamu-özel finansmanı da devreye sokma beceresiyle ülkemizin 3-5 yılda cennet olabileceğini bildirdi. Birikim Özgür, bu konuda açık fikirli, gerçekçi, dinamik, kararlı, kucaklayıcı bir Cumhurbaşkanı ile Türkiye’ye balık tutmayı da hatırlatabileceğimize vurgu yaptı.

İşte İlgili paylaşımın tam metni:

DİNAMİK BİR CUMHURBAŞKANIYLA 3-5 YILDA CENNET OLURUZ

“Cumhurbaşkanlığı adaylarından Sayın Akıncı T24'e yaptığı açıklamada, "Türkiye KKTC'ye balık tutmayı da öğretmeli" demiş. Sorun bilgiye ulaşmakta değil ki, zihniyette. Elimizdeki kaynaklarla ve kamu-özel finansmanını da devreye sokma becerisiyle bu ülke 3-5 yılda cennet olur. Diş hekimine muayeneye gitme kararı gibi de düşünebilirsiniz. Bu konuda açık fikirli, gerçekçi, dinamik, kararlı, kucaklayıcı bir Cumhurbaşkanı ile biz Türkiye'ye balık tutmayı da hatırlatırız.”