Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yurt dışında başarılar elde eden sanatçılarımız Derviş Zaim ve Kemal Belevi’yi ayrı ayrı yayınladığı mesajlarla tebrik etti.

Derviş Zaim’i “Flaşbellek” isimli filmi Sedona Film Festivali’nde sonra, New York Independent Cinema Awards Film Festivali’nden de “En İyi Uluslararası Film” ödülü kazanması nedeniyle kutlayan Erhürman, bir diğer başarılı sanatçımız Kemal Belevi’yi de “Guitar Duos of Kemal Belevi” adlı albümünün, New York Music Daily tarafından 2020 yılında yayımlanan en iyi 50 albüm arasında gösterilmesi nedeniyle tebrik etti.

Erhürman mesajlarında, sanatçılarımızın başarılarının varlığımızı geleceğe taşımamızın en büyük göstergesi olduğunu ve sanatçılarımızın başarılarının üreterek var olmaya devam edeceğimizin güvencesi olduğuna vurgu yaptı.  

Öte yandan, bu iki sanatçımızı kamuoyuna mesaj yayınlayarak tebrik eden tek siyaset adamı CTP Lideri Tufan Erhürman oldu.

İşte ilgili mesajların tam metni:

“Sevgili Derviş Zaim’in “Flaşbellek” adlı filmi Sedona Film Festivali’nden sonra, New York Independent Cinema Awards Film Festivali’nden de “En İyi Uluslararası Film” ödülüyle döndü. Sanatçılarımızın başarıları varlığımızı geleceğe taşımamızın en büyük güvencesi. İyi ki varsın sevgili Derviş Zaim. Yürekten kutlarım…”

“Gurur duyduğumuz sanatçılarımızdan Kemal Belevi’nin “Guitar Duos of Kemal Belevi” adlı albümü, New York Music Daily tarafından 2020 yılında yayımlanan en iyi 50 albüm arasında gösterildi. Albümün 80’den fazla ülkede dinlendiği saptandı. Sanat sınır tanımıyor. Sanatçılarımız başarıları üreterek var olmaya devam edeceğimizin güvencesi. İyi ki varsın sevgili Kemal Belevi. Yürekten tebrikler#üretenyokolmaz