Demokrat Parti (DP) Güzelyurt ve Lefke Kadın Örgütleri, kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

DP Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, DP Genel Sekreter Vekili Hande Kayasal Çelikten ve 200’ü aşkın DP Güzelyurt ve Lefke Kadın Örgütü üyesinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda, DP kadın örgütlerinin seçime hazır olduğu mesajı verildi.

DP Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, organizasyona katılan DP Güzelyurt ve Lefke Kadın Örgütü üyeleri ile tek tek sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Etkinlikte DP Güzelyurt ve Lefke Kadın Örgütü üyelerine hitaben bir konuşma da yapan Ataoğlu, “DP’nin en büyük gücü, kadın örgütleridir. Bunun da en büyük göstergesi, Güzelyurt ve Lefke Kadın Örgütlerimiz’in gözlerindeki heyecan ve kararlıktır” dedi.

“Erken seçim için 26 Aralık’ı önerdik, çünkü biz kadınlarımıza güveniyoruz”

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Ataoğlu, “kısa bir süre sonra sandığa gidiyoruz. Biz hiç bir zaman sandıktan korkmadık, şimdi de korkmuyoruz. DP olarak 26 Aralık tarihini erken genel seçim tarihi olarak önerdik. Çünkü biz kadınlarımıza güveniyoruz, halkımıza güveniyoruz, partililerimize güveniyoruz” dedi.

Ataoğlu, “Bütün enerjimiz sadece ve sadece ülkemizin her alanda daha iyiye ulaşabilmesi içindir. Bizim tek gailemiz, memleketimizdir, gençlerimizdir, geleceğimizdir. Ülkemizi, gerek ekonomik gerek siyasi gerekse de sosyal anlamda, hak ettiği seviyeye getirebilmek için canla başla çalışıyoruz, sizlerin bu heyecanı ve inancı bizlere güç vermektedir” dedi.