İstanbul'da etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul Valiliği kentte hayatını kaybedenlerin sayısını 4 olarak açıkladı. 3’ü ağır 19 kişi de yaralı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden de lodosun yol açtığı hasarla ilgili açıklama var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıların ardından lodos Türkiye’nin birçok yerinde etkisini gösteriyor.

İstanbul Valiliği’nden konuyla ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada, “AFAD verilerine göre 1’i yabancı uyruklu, 3’ü vatandaşımız olmak üzere maalesef 4 can kaybı yaşanmış; 3’ü ağır, 19 vatandaşımız da yaralanmıştır” denildi.

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanan kazalarda 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 19 kişinin de yaralandığını duyurdu.

AFAD’ın Twitter’daki hesabından yapılan açıklamada, “İstanbul’da etkili olan ve hızı zaman zaman 100 kilometreyi geçen şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanan kazalarda 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 19 vatandaşımız yaralanmıştır. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını önemle rica ederiz” denildi.