İstanbul’da senarist eşi A.D.B.'nin kıyafetlerini giydiği gerekçesi ile hakkında, "Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlal" suçundan suç duyurusunda bulunulan bilgisayar mühendisi A.K.B., görüntülerin medyada yer alması üzerine eşi hakkında, suç duyurusunda bulundu.

A.B ifadesinde evlilikleri boyunca eşi A.K.B ile her hangi bir sorun yaşamadıklarını ve ne olduğuysa eşinin Hollanda'ya gitmesi ile olduğunu belirtti.

A.B mahkemeye verdiği ifadede "2017 yılından sonra eşim Hollanda'nın Amsterdam şehrinde iş buldu. Bunun üzerine bir süre bu şehirde yaşadı. Bu dönemden sonra eşimin davranışlarında ciddi değişiklikler meydana geldi" dedi.

A.K.B. şikayetinde eşi A.D.B. hakkında, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından soruşturma başlatılmasını istedi.

Yatak odasına kurduğu kamera ile 10 yıllık eşi A.K.B.'nin kendi kıyafetlerini giyerek kadın gibi davrandığına ilişkin görüntüleri savcılığa vererek eşi hakkında şikayetçi olan A.D.B. hakkında da şikayette bulunuldu.

Avukatı aracılığıyla bugün iki ayrı dilekçeyle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran A.K.B., eşine ait kıyafetleri giydiği görüntülerin medyada yer alması üzerine yatak odasına kamerayı yerleştiren eşi A.D.B. hakkında suç duyurusunda bulundu.

A.K.B., boşanma davaları süren eşi hakkında, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından soruşturma başlatılmasını istedi.