Alsancak’ta yenilenerek hizmete giren Santoria Holiday Village Akdeniz esintilerinin hissedileceği, huzurlu ve sakin bir tatili garantiliyor. 

Beşparmak dağlarının heybetli görüntüsü, kuş sesleri, pırıl pırıl Akdeniz esintisi…
Huzur veren bir ortamında Alsancak’ta yenilenerek hizmete giren Santoria Holiday Village bu yaz tatil için en doğru seçim olacağa benziyor. Santoria Holiday Village’de 60 yatak kapasiteli bir birinden şirin tatil evleri, kapalı ve açık restoranları ve yüzme havuzu yanında güler yüzlü personeliyle kendinizi özel hissedecek, tatilinizi keyifli geçireceğiniz bir atmosfer bulacaksınız. Buram buram Kıbrıs kültürünün hissedileceği Santoria Holiday Village’de düzenlenecek Kıbrıs geceleriyle de Kıbrıs kültürünün eşsiz lezzetleri, müzikleri ve halk danslarıyla unutulmaz akşamlar yaşanacak…

3 yıldızlı bir tesisin en iyisi

Cyprus XP Group Direktörü Zeki Ziya, otel statüsünden düşmüş bu tesisi alarak yeniden hizmete koyduklarını belirterek, turizme böyle bir tesisi yeniden kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Üniversite yıllarında turizm konusunda da eğitim alan Ziya, bu işe zevk için girdiğini belirterek, “Sırf zevk için işletilecek bir tesis olacağından herkesin de buradan memnun kalacağına inanıyorum” dedi. 3 yıldızlı bir tesisisin en iyisini yapma hedefiyle yola çıktıklarına işaret eden Ziya, Kıbrıs’a özgü Kıbrıs kültürünün hissedileceği Santoria Holiday Village için rezervasyon almaya başladıklarını ve dünya ülkelerinden de tatilcileri ülkeye getirmek için kolları sıvadıklarını ifade etti.


Tarihi ve turistik mekanlara yakın

Santoria Holiday Village’de ister havuz başında bulunan barda kokteylinizi yudumlarken, isterseniz de havuz başında güneşlenirken şehrin gürültüsü ve kalabalığından uzakta huzura kaçışın keyfini yaşayacaksınız. Mayıs ayı sonun da hizmete giren, tarihi ve turistik mekanlara da oldukça yakın olan Santoria Holiday Village’de tatil yapanların, turizmin incisi Girne’ye 5 dakika, Lapta Oteller Bölgesi’ne 7 dakika, Lefkoşa’ya 15 dakikada ulaşabileceğini ifade eden Zeki Ziya önümüzdeki günlerde plajlara da servis koymayı düşündüklerini söyledi.

 (Adres: Kazım Özalp Caddesi No: 1 Alsancak- Telefon: +90 392 822 34 30 )