Lapta'nın dağ ve deniz manzarası eşliğinde zeytin ağaçları arasında huzur veren bir ortamda ruhunu dinlendirmek isteyenlerin  tercih edebileceği Olive Paradise Holiday Village, türk hamamı, sauna, fitness salonu, yarı olimpik ve jakuzili havuzuyla aranan tatili sunuyor.

Olive Paradise Holiday Village de kiralık araba ve havaalanı transferi de mevcut. İsteyen müşterilere özel turlar da düzenleyen işletme, özellikle yurt dışından ülkeye gelen müşterilerine rehberlik hizmeti sunarak, adanın otantik, tarihi ve eşsiz güzelliklerini de tanıma olanağı sunuyor.

 

Lapta'nın dağ ve deniz manzaralı huzur veren ortamında, zeytin ağaçlarının arasında bulunan Olive Paradise Holiday Village, sıcak, samimi ve rahat, bir o kadar da keyifli alabileceğiniz bir mekan. Kendinizi doğanın kucağına bırakabileceğiniz, ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte tüm ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz tesis, alışılagelmiş butik otellerden farklı bir yapıda. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Faik ve Ayperi Dağaşan tarafından hizmete konulan tesis bir aile işletmesi. Olive Paradise Holiday Village, 82 yatak kapasiteli, türk hamamı, sauna, fitness salonu, yarı olimpik ve jakuzili havuzuyla aradığınız tatili sizlere sunuyor.

 

Tüm ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor
Bungalow ve ahşap otel odalarında, klimadan, saç kurutma makinesine, plazma televizyonundan mini barına, 5 yıldızlı otelde bulabileceğiniz avantajları sunan ve  24 saat açık olan tesiste, ister yatak kahvaltı, isterseniz de tam ve yarım pansiyon olarak kalabilirsiniz. Olive Paradise'taki bir birinden lezzetli yemekler de zengin içki ve yemek menüsüyle sizleri memnun edebilecek türden. Balık ve kebab çeşitleri, sıcak ve soğuk mezeler denemeye değer.

 

Yemek kurslarına yoğun ilgi
Olive Paradise Holiday Village de kiralık araba ve havaalanı transferi de mevcut. İsteyen müşterilere özel turlar da düzenleyen işletme, özellikle yurt dışından ülkeye gelen müşterilerine rehberlik hizmeti sunarak, adanın otantik, tarihi ve eşsiz güzelliklerini de tanıma olanağı sunuyor. Öte yandan, bölgemizde yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların yoğun  ilgi gösterdiği haftanın her çarşamba günü düzenlenen yemek kurslarında da Kıbrıs yemeklerinin yapımı konusunda eğitim veriliyor. Çok eğlenceli geçen kurslarda 15 TL karşılığında fırın makarnasından, molehiyaya Kıbrıs kültürüne has yemeklerin yapımı öğretiliyor.