KKTC’de yaklaşık 20 yıldan beri turizm sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle kiralık araba sektöründeki etkinliğiyle bilinen Saffet Başpınarlı, 37 yıldan beri Haringey’de hizmet veren Happy Days’in yeni direktörü oldu.

   Başpınarlı, “müşerilerine en kaliteli ve kusursuz hizmeti vermeye devam edeceğini” kaydetti.

   40 yaşındaki işadamı Başpınarlı, ilk ve orta öğretimini Lapta’da, lise eğitimini ise Lefke’de tamamladı.

   Genç yaşta iş hayatına atıldı. 20 yilda Başpınarlı ismini turizm ve araba kiralama sektöründe en güvenilir markalardan biri haline getirdi.

   Hep “müşteri memnuniyeti önde gelir” kuralı ile işlerini geliştiren başarılı işadamı, Londra piyasasına, Kuzey Londra'daki en eski Türk seyahat acentelerinden biri olan Happy Days ile  adım atmış oldu.

   Happy Days’in yeni yönetimiyle, yeni hedefleri de açıklandı.

   Buna göre, “Misafirlerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek  için tüm donanınmlarımız hazırdır” diyen Başpınarlı şöyle devam etti:

   “Uygun ücretlerle Kıbrıs, Türkiye ve Dünya’nın her yerine gerek paket tatil, gerek uçuş, gerekse araç kiralama ve golf tatili gibi hizmetler güler yüzlü ve Türkçe konuşan elemanlarla satılacak. THY, Pegasus, Onurair , Britishairways ve daha birçok hava yolu şirketi ile çalışmayı sürdüreceğiz. Araba kiralama şirketinin kardeş şirket  olması da Kıbrıs’a seyahat edecek olan misafirlerimiz için ekstra bir avantaj olacak. Çünkü, aracıyı ortadan kaldırdık. Aracı kurum olmadan ve daha uygun bir ücrete bizlerden tatil dönemlerinde kullanabilecekleri arabalarını kiralayabilecekler. Hatta  paket tatil alan misafirlerimize araba kiralamaları halinde 7 günün 3 gününü ücretsiz vereceğiz. Vermeye başladık. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ın en güzel otellerinde her şey dahil ücretlerle hizmet vermeye hazırız.”

   Saffet Başpınarlı, “Neden Happy days?” sorusunu da şöyle yanıtladı:

   “Yeni dekorasyonu ve toplamda 37 senelik tecrübeli elemenlarıyla yüzyüze ve telefonla rezervasyonlarınızı hemen yapabiliyoruz. Herhangi bir sorun olması durumunda anında servis verilebilmekteyiz. Tatile gitmeyen kalmasın mentalitesiyle her keseye uygun tatil ücretlerini bulabileceğinizden eminiz…”

   Başpınarlı şunları ekledi:

   “Türkiye ve Kıbrıs’taki otellerle anlaşmalar yaptık. Uygun ücrete paket tatil yapılabiliyor… Paket rezervasyonlarda deposit verilerek, garanti yer sağlanıyor. Depozit verildikten sonra, uçuşa belirli bir zaman kala, bakiyenin tamamlanması kolaylığını da sağlıyoruz. Bulunduğumuz yerde park sorunu olmamakla birlikte, acentemize ugradığınız zaman kaliteli ve güleryüzlü servisle karşılanacağınızdan emin olabilirsiniz. Bizlerle konuşmadan sakın tatil kararı vermeyin. Tel numaramız,  0208 800 3836.. Hemen arayın ve en uygun tatil ücretini alın…