Girne’de faaliyet gösteren ve kiralık araba sektöründe lider konumuna yükselen Başpınar Rent A Car Şirketi Property NC Dergisi’nin organize ettiği “Yılın En İyileri” ödül yarışmasında Best Marketing ödülünü aldı.

Başpınarlı, “Kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ve en iyi reklamı yapmak için çalıştık. Amacımız da müşterilerimize en düzgün hizmeti verebilmek oldu. Doğru strateji ve doğru hedef bizi ileriye taşıdı” dedi.


1993 yılından beri Girne’de faaliyet gösteren ve kiralık araba sektöründe liderler arasında yer alan Başpınar Rent A Car Şirketi bu yıl Property NC Dergisi’nin düzenlediği “Yılın En İyiler”i yarışmasında hak ettiği ödülün sahibi olurken, başarısını bir kez daha tescillemiş oldu. Gazetemize konuşan Başpınar Rent A Car Şirketi direktörü Saffet Başpınarlı, “Günden güne başarıyla büyümemizin ve ödül almamızın en büyük nedeni özgüvenimizdir. Doğru strateji, doğru pazarlama bizleri başarıya götürdü. En büyük avantajımız ise tecrübemiz…” şeklinde konuştu.

 

Doğru strateji doğru hedef

Property NC Dergisi’nin organize ettiği “Yılın En İyileri” ödül yarışmasında Best Marketing ödülünü Girne’de bulunan Cratos Premium Hotel’de yapılan ödül töreninde

alan  Başpınar Rent A Car Şirket direktörü Saffet Başpınarlı, başarılarının en önemli sebebinin kendisinin reklam anlayışıyla ilgili olduğunu söyleyerek, şirketlerinin en iyi web sayfalarından birine sahip olduğunu vurguladı. Başpınarlı, “Kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek için ve en iyi reklamı yapmak için çalıştık. Amacımız da müşterilerimize en düzgün hizmeti verebilmek oldu. Doğru strateji ve doğru hedef bizi ileriye taşıdı” dedi.

 
5 dilde online hizmetle dünyanın her yerine hizmet

Online rezervasyonla müşterilerine her türlü hizmeti sunduklarına dikkat çeken Başpınarlı, web siteleriyle İngilizce, Almanca, İtalyanca, Türkçe ve Rusça 5 dilde hizmet verdiklerini söyledi. Başpınarlı, “En geniş müşteri kitlesine ulaşmak için web sitemize önem verdik. Web sitemiz şirketimizin gurur kaynağı oldu. Uzakdoğu’dan tutun da dünyanın hemen hemen her yerine hizmet verebiliyoruz” şeklinde konuştu.
Başpınarlı, İngiltere’den çok sayıda müşterileri olduğuna vurgu yaparak Rusya, Almanya, İspanya gibi ülkelerden de çok sayıda müşterilerinin olduğunun altını çizdi.

Kiralık araç sektöründe en uygun fiyata en kaliteli hizmeti sunduklarını ifade eden Saffet Başpınarlı, müşterilerinin gerek araç konusunda gerekse ülkede karşılaşabileceği her türlü sorunda en kısa sürede yanında olduklarını belirtti.


Happy Days Holidays’le daha ileriye…

Başarı yolunda emin adımlarla ilerleyen Saffet Başpınarlı, geçtiğimiz yıl Eylül ayında İngiltere’deki 37 yıllık bir şirket olan Happy Days Holidays’i aldıklarını söyleyerek, bununla birlikte kiralık araç hizmetlerine destek vermeyi amaçladıklarını belirtti. Başpınarlı, “Ülkemize turist getirmenin yollarını aradığımız için Happy Days Holidays’i satın aldık. Çünkü ‘We love Cyprus!’” diye konuştu.

Başpınar Rent A Car, 150 adedi geçen araç filosuyla küçük aile araçlarılüks 4x4 jipler ile eğlence ve konforu bir arada sunarken, araç kiralama hizmetlerine ilave olarak, Ercan  ve Larnaka havaalanından transfer hizmetleri  de sunuyor.