Direct Traveller, İngiliz Turizm Ödülleri tarafından, son elemeye kalan rakipler listesi arasından “2015 Doğu ve Güneydoğu Avrupa Uzman Firması” Gümüş Ödül’e layık görüldü ve 4’uncu kez İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından ödüllendirildi.

Kuzey Kıbrıs’ın uzman seyahat firması Direct Traveller, 2012’den bu yana 3 altın, bir gümüş ödül alarak, Kuzey Kıbrıs için gurur veren bir başarı yakaladı.

Yönetici direktör Ramadan Özdemir, “Kuzey Kıbrıs’ı 4’üncü kez temsil etmek Direct Traveller için son derece gurur verici bir başarıdır. Bu vesile ile Kuzey Kıbrıs’ın var olan bir turizm destinasyonu olduğunu İngiltere turizm sektörüne göstermeyi başararak, kaliteli çalışmalarımızla, İngiliz halkı tarafından bu ödüle layık görüldük” dedi.

“İngiliz Seyahat Ödülleri mükemmellik için bir ölçüt”

İngiliz Seyahat Ödülleri bu yıl 1 milyondan fazla oy toplayan, seyahat alanındaki en iyi şirketleri ödüllendirmek için oluşturulan Birleşik Krallık'ın en büyük ödül programı olarak biliniyor. İngiliz Turizm Ödülleri, tüm seyahat sektörünün en kapsamlı kategorileri olan ulaşım, destinasyon, gemi seyahati, müşteri hizmetleri, tatil ekstraları ve konaklama ile tüketici ve sanayi profesyonelleri arasında tüm seyahat endüstrisinin övgüsü ile tanınıyor. İş dünyasında en iyiyi bulmak söz konusu olduğunda İngiliz Turizm Ödülleri sembolü, mükemmellik için bir ölçüt olarak tutuluyor.

Direct Traveller hakkında

13 yıl önce Direct Traveller Şirketi’ni kuran Ramadan Özdemir, iyi bilinen bir Kıbrıslı Türk ailesinden geliyor. Ramadan Özdemir’in bir dedesi Enver Çakırtaş Polemidia Muhtarıydı. Dedelerinden bir diğeri Ramadan Özdemir ise Polemidia’da Ramadan Muallim olarak tanınan öğretmendi. Ailesiyle birlikte 1974’ten önce İngiltere’ye taşınan Ramadan Özdemir, ülkesini her zaman kalbinde hissetmesi nedeniyle, Kuzey Kıbrıs’ı İngiltere’de pazarlamaya karar verdi.

Şimdiyse alanında birçok ödül kazanan Direct Traveller, Kuzey Kıbrıs'ta kaliteli tatil sunan, İngiltere'de önde gelen Kuzey Kıbrıs tatilleri için uzman tur operatörlerinden biri durumunda.

Direct Traveller’ın almış olduğu ödüller

Direct Traveller, İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından, son elemeye kalan rakipler listesi arasından “2014 Doğu ve Güneydoğu Avrupa Uzman Firması” ve “2014 En İyi Gezi Tur Firması” olarak seçildi.

Direct Traveller 2013 yılında İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından “Doğu ve Güneydoğu Avrupa için en iyi Küçük Tur Operatörü”  olarak finalist seçildi.

Direct Traveller 2012 yılında İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından “Doğu ve Güneydoğu Avrupa için en iyi Küçük Tur Operatörü’ olarak ödüllendirildi. Kuzey Kıbrıs Turizm Bakanlığı tarafından Direct Traveller’in 2012 yılında turizmdeki başarıları kabul gördü. Ödülü, Londra'da bir etkinlikte Turizm Bakanı Ünal Üstel tarafından sunuldu.

2011 yılında Sunday Times tarafından Sunday Times Virgin Fast Track 100 ligindeki tüm sektörlerde 2 milyon özel şirket arasından İngiltere’nin 77. En Hızlı Büyüyen Şirketi olarak ödüllendirildi. Ödül, Sir Richard Branson’ın Oxfordshire evinde takdim edildi.

2011 yılında Direct Traveller’ın genel müdürü, business network tarafından yılın girişimcisi olarak ödüllendirildi. Ödül Rt Hon Dr Vince Cable MP, İngiltere işletme ve Ticaret Bakanı tarafından verildi.

Direct Traveller ile ilgili daha detaylı bilgi için www.directtraveller.com adresini ziyaret edebilir veya  0844 414 3073 numaralı hattı arayabilirsiniz.