Birleşik Krallık genelinde tüketiciler ve seyahat profesyönleri tarafından, başarı ve üstünlüğün simgesi, tatil ve seyahat sektörlerinin Oscar’ı’ olarak bilinen British Travel Awards (Britanya Seyahat Ödülleri) sahiplerini buldu.

İngiltere Birleşik Krallığının en büyük ödüllendirme programı Britanya Seyahat Ödülleri’yle bu yıl da, en iyi tur operatörü, seyahat acenteleri, hava yolları, kiralık araba şirketleri gibi kategorilerde yapılan, aralarında dev kuruluşların da bulunduğu yarışma İngiltere’nin Merkezi Londra’da Battersea Parkın’daki Evolution Centre de yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Kuoni, Thomascook, Thomson, Emirates, P&O ve Brittany Ferries gibi şirketlerin de yer aldığı ödül dağıtımında, 24 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne İngiltere’den en fazla turisti taşıyan, Cyprus Paradise ve Cyprus Premier şirketi, “Doğu ve Güneydoğu Avrupa’ya Seyahat Düzenleyen En İyi Tatil Şirketi” ödülünü 3’üncü kez kazandı.

Kuzey Kıbrıs’a her yıl 20 bin’e yakın turist taşıyan Cyprus Paradise ve Cyprus Premier, gecede tüm diğer şirketlerin odak noktası oldu.

Cyprus Paradise ve Cyprus Premier çalışanlarının hazır bulunduğu gecede, Cyprus Paradise ve Cyprus Premier Şirekti Direktörleri, Dimağ Çağıner ve Dr. Muhammet Yaşarata böylesi önemli bir ödülü kazanmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. 

Çağıner: “Turizm adamızda bir yaşam şekli olmalı”

DMG Yönetim Kurulu Başkanı ve Cyprus Paradise ve Cyprus Premier Direktörü Dimağ Çağıner, bu ödülü 2013 yılından beri kazanmaktan çok büyük bir gurur duyduklarını söyledi. Her yıl büyük bir emekle çalışarak Kuzey Kıbrıs’ı İngiltere’de bu başarıya taşımanın kendileri için sevinç kaynağı olduğunu ifade eden Çağıner, gelecek yıl da bu ödülü kazanmak için var güçlerini ortaya koyacaklarına dikkat çekti. Çağıner, “DMG Gurubu olarak yalnız İngiltere’den değil, diğer Avrupa ülkelerinden ve Türkiye’mizden de ülkemize turist getitiriyoruz. Gelecek yıllar içerisinde Cyprus Paradise’ı diğer Avrupa ülkelerinden de turist taşıyor hale getireceğiz. Turizm adamızda bir yaşam şekli olmalı ve ülke ekonomisinin can damarı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı...’ diye konuştu.

Yaşarata: “Ülkemizde ulusal ekonomi politikası, turizm, olmalıdır” 

Dr. Muhammet Yaşarata, “Bu başarı, yıllardır DMG Gurubu, Cyprus Premier ve Cyprus Paradise ailesinin müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmetin ve ilginin bir ürünüdür. Kuzey Kıbrıs’a taşıdığımız tüm müşterilerimiz bizlere oylarını vererek bu ödülü kazandırdılar. Bu ödül, gerek İngiltere’de, gerekse Kuzey Kıbrıs’ta çalışan DMG Gurubu, Cyprus Premier ve Cyprus Paradise ailesinin; KKTC’ye taşıdığı turistlere, göstermiş olduğu özverili ve başarılı hizmetlerin bir sonucudur” dedi. Yaşarata, bu ödülü kazanmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, ilerleyen yıllarda da yine böyle başarı ödülleri kazanmak için çalışacaklarına dikkat çekti. Yaşarata, “Ülkemizde ulusal ekonomi politikası, turizm, olmalıdır”  dedi.