Karayolları Dairesi'nin Şirinevler-Akçiçek-Alemdağ arasında başlattığı yol bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Abi Acı, bölge halkının özellikle dağ kısmında bozulan yolun tamir edilmesi için yoğun talepte bulunduğunu, dairenin kısıtlı imkanlarına rağmen çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Değirmenlik-Girne ana yolunda kaza: İki kişi yaralandı
Değirmenlik-Girne ana yolunda kaza: İki kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Dürdane Abi Acı, yol boyunca tahrip olan kısımların ve meydana gelen çökmelerin onarımdan geçirileceğini, dağ kısmına ulaşımın sağlanacağını, böylece güzergahın daha güvenli hale geleceğini ifade etti. 

Acı, devam eden yol bakım onarım çalışmalarının, hava koşullarının da izin vermesi halinde en kısa zamanda bitirileceğini kaydetti.