Her türlü güzellik, bakım ve diyetisyenlik hizmetinin verildiği Sibel Çağatay Güzellik Merkezi, Girne'den sonra Lefkoşa'da da şube açtı

GÜZELLİK VE SAĞLIĞIN ADRESİ...Yaza pürüzsüz bir vücutla 'merhaba' demek isteyenler, leke ve selülit tedavileri, bölgesel zayıflama uygulamaları ve lazer epilasyonu tercih ediyor. Bu hizmetler için doğru adres olan Sibel Çağatay Güzellik Merkezi'nde ayrıca, cilt bakımı, akne tedavisi, mezoterapi, bbglow, antiaging, aqua facial, kaş kontürü, kıl tekniği, ipek kirpik, leke silme, koltuk altı ve genital renk açma, dövme silme, peercing, carbon peeling, lazer epilasyon, çatlak tedavisi, bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, vakum, lipoliz, kavitasyon ve beslenme tedavisi hizmetleri de veriliyor

Yaza giriş yaparken cildimizdeki lekelerden ve fazla kilolardan kurtulmak isteriz. Deniz ve havuz sezonunda göz alıcı bir vücut isteyenler, leke ve selülit tedavilerine, bölgesel zayıflama uygulamalarına ve lazer epilasyona rağbet ediyor.

Her türlü güzellik ve bakım hizmetinin verildiği Sibel Çağatay Güzellik Merkezi Direktörü Estetisyen ve Diyetisyen Sibel Çağatay, merkezindeki uygulamaları anlattı ve bu hizmetleri Girne'den sonra Lefkoşa'daki müşterilerinin ayağına getirdiğini açıkladı.

2009'da Öngel Kozmetoloji Koleji'nden iyi bir derece ile mezun olup 'Estetisyen' unvanını aldığını belirten Çağatay, bununla kalmayıp, merkezinde yapılan her işlem için ayrı eğitimler aldığını ve son olarak da 2017 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olup 'Diyetisyen' unvanını aldığını ifade ediyor.

Sibel Çağatay, eğlenceli ve neşeli bir kişiliğe sahip olduğunu, olaylar karşısında bazen de agresif davranabildiğini söyleyerek, "Bazen melek, bazen şeytan olabiliyorum. Hem beyazı, hem siyahı üzerimde taşıyabiliyorum" diyor.

Tüm güzellik hizmetleri Girne'den sonra Lefkoşa'da

10 yıldan bu yana Estetisyen olarak sektörde olduğunu ve Sibel Çağatay Güzellik Merkezi'nin ise 8 yıldır hizmet verdiğini anımsatan Çağatay, cilt bakımı, akne tedavisi, mezoterapi, bbglow, antiaging, aqua facial, kaş kontürü, kıl tekniği, ipek kirpik, leke silme, koltuk altı ve genital renk açma, dövme silme, peercing, carbon peeling, lazer epilasyon, çatlak tedavisi, bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, vakum, lipoliz, kavitasyon ve beslenme tedavisi hizmeti verildiğini belirtiyor.

Girne'den sonra ikinci şubeyi Lefkoşa'da açan Çağatay, "Benim için Lefkoşa'ya açılmak çok heyecan verici bir atılımdı. Lefkoşa'dan gelen çok misafirimiz vardı, elbette onlar bize yıllarca geldi, biz de onlara daha hızlı hizmet verebilmek daha kolay ulaşılabilir olmak için Yenikent şubesini düşündük. Darısı Mağusa ve Lefke'ye inşallah" ifadelerini kullanıyor.

Sibel Çağatay, ayrıca, Girne'deki şubede verilen hizmetlerin tümünün Yenikent'teki şubede de verileceğini belirtiyor.

Lazer epilasyon, leke ve selülit tedavileri ile bölgesel zayıflamaya rağbet var

Sibel Çağatay, yaz mevsiminin gelmesi nedeniyle cildine önem verenlerin farklı uygulamalara başvurduğunu kaydederek, şunları anlatıyor:

"İnsanlar kapalı duvarlardan, kamufle kıyafetlerden kurtulma mevsimine gelmişken, tam yaza giriş yapmadan büyük bir hazırlık dönemindeyiz.

Cilt bakımı, leke tedavileri, selülit tedavisi, bölgesel zayıflama ve lazer epilasyon fazlaca tercih ediliyor."

"Vücudu güzelleşen insanların özgüveninin artmasını izlemek keyif veriyor"

Estetisyenliğinin yanı sıra diyetisyen de olan Sibel Çağatay, iki yıldan bu yana danışanlarını doğru beslenme konusunda yönlendiriyor.

Diyetisyenlik hizmetini ön plana çıkarmak istediği bir dönemde olduğuna vurgu yapan Çağatay, "Aslında diyetisyenlik yeni bir macera sayılır benim için. 2 yıldır diyetisyenlik yapıyorum. Yıllardır insanların cildini güzelleştirmek için çalışıyorum. Şu dönemde de insanların vücudunu güzelleştirmek, vücudu güzelleşen insanların özgüveninin artışını izlemek bana büyük keyif veriyor" şeklinde konuşuyor.

Çağatay, verilen hizmetler konusunda daha fazla bilgi almak isteyenlerin, Instagram'daki 'Dyt.sibelçağatay' ve 'est.Sibelçağatay' hesaplarından veya Facebook'taki 'Sibel Çağatay' sayfasından ulaşabileceğini belirtiyor.

Sibel Çağatay, 0533 881 22 11 ve 0533 852 20 00 numaralı iş telefonlarından mesai saatlerinde bilgi alınabileceğini de vurguluyor.