Kuzey Kıbrıs'ta, standartların üzerinde bir yatırım olan Pera Mackenzie, İskele Long Beach’teki sosyal tesis anlayışını değiştirerek, modern ve kaliteli hizmetle çıtayı yükseltti. Masmavi denizi, plaj yanında yer alan havuzu, dünya mutfağından menülere sahip restoranı ve yüksek standartlardaki hizmetleriyle yerli yabancı tüm misafirlerinden tam not aldı.

NorthernLAND Group, yeni yatırımı olan Pera Mackenzie ile İskele Long Beach’i Avrupa standartlarında bir tesise kavuşturdu.

Kuzey Kıbrıs'ın yeni turizm gözdesi İskele'de en güzel plaja sahip Long Beach’e inşa edilen Pera Mackenzie, sunduğu yüksek standartlardaki hizmetlerle ayrıcalıklı eğlence ve tatil tesisi oldu.

Tesis, gün boyu sınırsız kaliteli hizmet sunuyor

Pera Mackenzie, Akdeniz’in turkuaz mavisi denizi, altın rengi kumsalına sahip olan ve çevre dostu bir yaklaşımla bölgeye değer katarken, denizi yanında havuzu ve geniş bir yelpazeye sahip restoranıyla öne çıkıyor.

Sabah saat 09.00’dan akşam saat 18.00’e kadar havuz ve plajda çeşitli etkinliklerin yer aldığı Pera Mackenzie'de, tüm güne keyif katan plaj ve havuz partileri de yapılıyor.

Pera Mackenzie’de, pazar günleri ise PERADISE konsepti ile 16.00 ile 23.00 saatleri arasında DJ performansları ve dans şovları yer alıyor. Misafirler, ister havuzda ister denizde müzik eşliğinde eğlenerek partinin tadını çıkarıyor.

Restoran, dünya mutfağıyla tüm ihtiyaçlara cevap veriyor

Tesis içerisinde yer alan Pera Mackenzie Restaurant ise leziz yemekleri ve kaliteli mutfağıyla gün boyunca tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Sabahleyin ailesiyle birlikte kahvaltı keyfi yapmak isteyenler, geniş bir masada zengin kahvaltı menüsü ile güne başlayabiliyor. Öğleyin, snack menüsü ile hizmet veren Pera Mackenzie Restaurant, saat 19.00’dan itibaren misafirlerini, enfes deniz manzarasında yerelden evrensele uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Menülerde kullanılan malzemeler, Kıbrıs’ın seçkin çiftlik ve tarlalarından özenle seçildiğinden, uluslararası klasikler ve Akdeniz mutfağı menüleri Pera Mackenzie’de tutkuya dönüşüyor.

Akşam yemeğinde yer alan canlı müzik ve dans gösterileri, geceyi renklendiriyor.

Akşam yemeği sonrasında kumsalın romantik ortamında yürümek, geceye keyif katıyor.

Lounge Bar olarak da hizmet sunan Pera Mackenzie, 23.00 ile 02.00 saatleri arasında misafirleri adeta eğlenceye doyuruyor.

Pera Mackenzie, kış sezonunda da hizmet verecek

Dört mevsimde Kıbrıs’ın ve Akdeniz’in farklı renklerini keyfe, eğlenceye ve güzelliğe dönüştürme kararlılığı taşıyan Pera Mackenzie, güz döneminde de İskele’ye ayrıcalık katmaya hazırlanıyor.

Kış sezonunda Pera Mackenzie Restaurant’a gelen misafirler, kahvaltı eşliğinde yağmuru izleyebilecek, Akdeniz’in dalgaları ve köpüklerine eşlik ederek yeni sesler keşfedebilecek.

Restoran, öğle ve akşam saatlerinde dünya mutfağından leziz yemeklerin tadına varan misafirlerine, farklı kültürlerden müzik dinletisi, dans gösterisi ve şovlarla da hizmet verecek.

Tesis, kış döneminde gecenin ilerleyen saatlerinde DJ performansları eşliğinde club konsepti ile alternatif bir eğlence, sohbet ve yaşam alanı oluşturmayı da hedefliyor.

Pera Mackenzie, doğum günü partisi, evlilik teklifi, yıldönümü, bekarlığa veda, baby shower, gender-reveal, kokteyl ve nikah yemeği gibi çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.