Ferhat Göçer, sevgilisi Ömür Gedik’le önceki gün Güvercinlik’te evlerinin sitesinde denize girerken objektiflere takıldı. Deniz sezonunu açan Ferhat Göçer’e arkasından Gedik eşlik etti.

Yarım saatlik deniz sefası sonrası sitenin iskelesinde görüntülenen Gedik, fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı. İkili deniz keyfi sonrası iskelede gördükleri sokak köpeğiyle ilgilendi.

TELEFONU ELLERİNDEN DÜŞÜRMEDİLER

TELEFONU ELLERİNDEN DÜŞÜRMEDİLER 

Ferhat Göçer-Ömür Gedik çifti, önceki gün Bodrum Torba’daki Doora Otel’de kabanalarından dışarı adım atmadı. Günün yorgunluğunu kendilerine tahsis edilen kabanada geçiren ikili, telefonlarını ellerinden düşürmedi.

TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIK

TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIK 

Ünlü şarkıcı Ömür Gedik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tedavisi olmayan bir hastalıkla mücadele ettiğini söyledi. Bağışıklık sisteminin olması gerekenden fazla çalıştığını söyleyen Gedik, iyileşmek için domates, patlıcan ve kahveyi hayatından çıkarmak zorunda kaldı.​​​​​​​

Geçtiğimiz yaz Bodrum'da çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Ömür Gedik, hastalığı hakkında şunları yazdı; "Sizin de otoimmün hastalığınız var mı? Eklem ağrısı bile bir belirti. Ben kendi kendine zarar verenlerdenim, yani otoimmün bir hastalığım var. Bağışıklık sistemim olması gerekenden fazla çalışıyor ama bana iyilik yapacağına yanlışlıkla vücudumun normal dokularına ve organlarına saldırıyor.. Yani düşmanlarla savaşacak olan askerlerim gelip beni vuruyor."​​​​​​​

"Bunun nedenlerinden bir tanesi normalde negatif olması gereken HLAB27 geninin bende pozitif olması" diyen Gedik şöyle devam etti; "HLAB27'nin pozitif olması kişinin virüslere yakalanmasını engelliyor ama diğer yandan da otoimmün hastalıklara yatkın olmasına neden oluyor. Bendeki otoimmün hastalık romatoid artrit, yani iltihaplı romantizma kronik bir inflamatuar bozukluk aslında. Bulaşıcı değil, neden kaynaklandığı bilinmiyor ve eklem, akciğer, kalp ve kan damarlarına saldırabiliyor. Tedavisi yok!"