En Moda Prodüksiyon tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “En Moda Magazine Yılın EN  İyileri” Ödül Töreni Lord’s Palace ev sahipliğinde 15 Mayıs 2018 tarihinde, sponsor firmaların katılımıyla gerçekleşti.

 

20 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 21.00’de, Lord’s Palace Hotel ev sahipliğinde Odessy Club’ta RemaxGolden, Poggen Pohl Kitchens, Prenses Güzellik Salonu sponsorluklarında düzenlenen En Moda Uluslararası Ödül Töreni’ne dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra kurumsal ödül alaan başarılı iş adamları ve iş kadınları da katıldı 

 

Gecenin sunuculuğunu En Moda Magazine direktörü Özer Akeleş ve Hadiza Zakari’nin yaptığı, ödül törnenine Mağusa’nın en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Northenland Construcion Şirketi dangasını vurdu. 

 

Koral Bozkurt En Basarılı İş Adamı

 

Lord Palace Hotel’de yer alan ödül töreninde Northenland Construction Direktörü Koral Bozkurt  Yılın En Başarılı İş Adamı ödülünün sahibi oldu. Bozkurt’un sahibi olduğu Northenland Construction Şirketi Yılın En Başarılı İnşaat Şirketi Ödülü ve ‘Northernland Premier Projesiyle’ de Yılın En Başarılı Mimari  Projesi’nin sahibi oldu.