Yiyecek içecek sektörüne çok farklı bir anlayış getiren The Cacao, 9 ay gibi kısa bir sürede 159 bin 409 misafir ağırladı. Girne, Lefkoşa, Gazi Mağusa, Lapta, Girne Boğaz, Güzelyurt şubeleri ile tüm Kuzey Kıbrıs’da markalaşma sürecini devam ettiren The Cacao, önümüzdeki aylarda Türkiye’nin dört bir tarafında şubeler açacak.

 

Kuzey Kıbrıs’ ın kısa zamanda hızla büyüyen ve sevilen markası The Cacao, Temmuz 2012’de kapılarını Ada halkına açtı. Yiyecek içecek sektörüne çok farklı bir anlayış getiren The Cacao’nun üretimhanesinin de içinde bulunduğu ve 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olan ilk şubesi Girne’de 9 ay gibi kısa bir sürede 159 bin 409 misafir ağırladı.

“Akıllı tablet” menüsü, İtalya’dan gelen De Cecco marka unlar ile hazırlanmış el yapımı makarnaları, dünyanın en iyi İtalyan taş fırını Morello Forni’de pişen pizzaları, içerisinde kıvam arttırıcı, katkı maddesi, gıda boyası vb. insan sağlığını tehdit eden yapay maddeler kullanmadan sadece süt ve taze meyve ile hazırlanan “gelato”dondurmaları, dünyaca ünlü Belçikalı, “Master Chocolatier” unvanına sahip, Master Chef Jean Pierre Wybauw’un verdiği eğitimler ve tarifler ile hazırlanan el yapımı çikolataları, pasta kreması ve krem şanti kullanılmadan yapılan çeşit çeşit pastaları gibi yenilikçi ürünlerinin yanında waffle şeklinde kolonlar, çikolata tavanlar ve masalar, muffin koltuklar ile “masal evi”nden farksız bir dekorasyona sahip The Cacao, “ilklerin adresi”ünvanını fazlasıyla hak etti.

 

Hedef Kuzey Kıbrıs’tan sonra Türkiye
Sadece Kıbrıs’dan değil Türkiye’den ve dünyadan da takipçilerinin her geçen gün hızla arttığı The Cacao, 35 bin’i geçen takipçi sayısı ile sosyal medyada da liderliği elden bırakmıyor.

Girne, Lefkoşa, Gazi Mağusa, Lapta, Girne Boğaz, Güzelyurt şubeleri ile tüm Kuzey Kıbrıs’da markalaşma sürecini devam ettiren The Cacao, önümüzdeki aylarda Türkiye’nin dört bir tarafında şubeler açarak büyümesine devam edecek ve Kuzey Kıbrıs’dan sonra dünyanın da kalbini fethedecek.