Kuzey Kıbrıs’taki eğlence yaşamında kaliteli mekanlara Balkan ülkelerinden profesyonel dansçılar ve hostesler sunan, uluslararası modellik acentesi IAM Talents Management’in Kıbrıs ayağı Afrodit Kızlar Modellik Acentesi Direktörü Greta Baravykaile North Cyprus UK’e konuştu.

Kıbrıs’a gelirken insanlar burada bu kadar kaliteli bir gece hayatı olduğunu, bu kadar kaliteli Club’lar olduğunu bilmiyorlar. O nedenle de dış ülkelerde Kıbrıs gece yaşamının da tanıtımı yapılmalı. Ben de ilk geldiğim zaman Kıbrıs’ta bu kadar kaliteli mekanlar olduğunu bilmiyordum. Eğlence yerlerinin çekici olduğunu göstermeliyiz.”

 

Deniz, güneş, kum ve tarihi güzelliklerle ülkeye gelen ziyaretçileri hayran bırakan Kuzey Kıbrıs’ta, sınırsız eğlencenin hakim olduğu bir gece hayatı var. Kalite ve yüksek standarlarda organizasyonlarla eğlence severleri bambaşka bir dünyaya götüren mekanlar, adeta en mükemmeli yakalama arayışı içerisinde. Uluslararası modellik acentesi IAM Talents Management’in Kıbrıs ayağı Afrodit Kızlar Modellik Acentesi’yle ülkeye gelen kızlar güzellikleriyle büyülerken, sergiledikleri dans şovlar, organizasyonlarda sundukları prezentasyonlar ve hosteslik hizmetleriyle  de eğlence yaşamının çitasını yükseltiyor. Afrodit Kızlar Modellik Acentesi Direktörü; güzelliği, samimiyeti ve içtenliğiyle dikkat çekerken Greta Baravykaile North Cyprus UK’e konuştu. Ayrıca, mitolojide Kıbrıs’ta doğduğu  söylenen, modellik ajansına  da adını verdiği, tanrıça Afrodit’e benzer güzelliğiyle göz kamaştıran Greta, objektiflerimize poz verdi.

Öncelikle bize kendini tanıtabillir misin?
İtalya Milano’da yaşıyorum.  15 yaşında modelliğe başladım. Litvanya’da kurulan IAM Talents Manegement  modellik acentesinde çalışıyorum. Dans, şovlar, dergilere fotomodellik, prezentasyonlar yaptım. Corsica, İbiza, İstanbul gibi ülkelere giderek bu sektörde tecrübe kazandım. Bu işi yaparken de büyük şirketlere model sağlamak için çalışıyordum. Her zaman hayal ettiğim bir şey vardı o da kendi model acentepe sahip olmak. Ve bunu başardım.

Bizlere Kıbrıs serüvenin nasıl başladı anlatır mısın?
Kıbrıs’a iki yıl önce okumak amacıyla geldim. Güney Kıbrıs’ta kalıyorum ve orada İşletme üzerine eğitim alıyorum. Şu anda pazarlama üzerine bir projem bulunuyor. Uluslararası İşletme İletişimi üzerine tezimi hazırlayacağım.

Ülkemizde çeşitli organizasyonlara yurt dışından dansçılar, modeller, hostesler getiriyorsun. Burada ne gibi organizasyonlarda yer aldınız?
İlk olarak Shark enerji içeceği promosyonlarıyla işe başladım. Kış döneminde Almahara’ya dansçı kızlar getirdim. Promosyonlar yaptım. Yaz döneminde ise Club Locca, W Club, Ice Club’da ve bunun yanında, Camelot’un açılışında, London Taxi’nin açılışında, Shark Virgin Festival gibi çeşitli organizasyonlara Baltık ülkelerinden  kızlar getirdim. Bazı organizasyonda dansçı kızlar yer aldı, bazı organizasyonlarda ise hosteslik görevi üslendiler. Ayrıca ben Cyprus Paradise ve Cyprus Premier’in halkla ilişkilerini de yapıyorum.

 

Kıbrıs’ta gece yaşamını yakından tanıma fırsatı buldun. Dışardan bakan bir göz olarak ve diğer ülkelerdeki gece yaşamını da bilen birisi olarak burayı nasıl değerlendiriyorsun?
Rekabetçi bir ortam vardır. Bu da mekanların kalitesinin artmasına neden oluyor. Burada Güney Kıbrıs’tan çok daha kaliteli mekanlar vardır. Ancak daha fazla ünlü sanatçı getirilerek daha fazla yabancı turistin Kıbrıs’a gelmesi sağlanabilir. Kıbrıs’a gelirken insanlar burada bu kadar kaliteli bir gece hayatı olduğunu, bu kadar kaliteli Club’lar olduğunu bilmiyorlar. O nedenle de dış ülkelerde Kıbrıs gece yaşamının da tanıtımı yapılmalı. Ben de ilk geldiğim zaman Kıbrıs’ta bu kadar kaliteli mekanlar olduğunu bilmiyordum. Eğlence yerlerinin çekici olduğunu göstermeliyiz.

Ülkeye getirdiğiniz model kızların düşünceleri nasıl? Onlar buraya gelip çalışmaktan memnun kalıyorlar mı?
Önceleri burada hiçbirşey yokmuş gibi düşünüyorlar. Ancak gelince çok beğeniyorlar. Hatta ne zaman tekrar gideceğiz diye soruyorlar. Bu kadar kaliteli mekanların olmasına onlar da şaşırıyor. Burada, Güney Kıbrıs’tan  da daha kaliteli mekanlar var. Açık Club’lar çok güzel.

Peki, buradaki insanların sizlere bakışı nasıl?
Tabiki eğlence severler profesyonel dansçıların şovlarını izlemekten memnun. Ancak söyleyebilirim ki Kıbrıs’taki bayanlar biraz kıskançlar…

Bir ön yargı mı var?
Evet. Hatta ben hala daha başımdan geçen bir olaya kızgınım. Club’da eğlenen birisi benimle fotoğraf çektirmek istedi. Bir anda nişanlısı üzerime fırlayarak saçıma yapıştı. Biz burada profosyonel olarak işimizi yapıyoruz. Buradaki organizasyonların ve clublerin daha kaliteli daha çekici olmasında büyük bir katkımız olduğunu düşünüyorum.