Girne’nin en işlek caddesinde hizmet veren Butik Steak House, et yemeklerinde eşsiz tatları müşterileriyle buluşturuyor. Et yemeği sevenlerin tercihi  Butik Steak House’da ‘steak house’  lezzetiyle Kıbrıs damak zevki birlikte sunuyor.

 

Kuzey Kıbrıs’ta farklı et yemeği lezzetiyle büyük bir müşteri kitlesi oluşturan Butik Steak House & Kasap, Girne’de müşterileriyle eşsiz tatlar buluşturuyor. 2007 yılında açtıkları kasap dükkanı ile birlikte, ‘steak house’ hedeflerini  eşzamanlı başlatan işletme, et işleme yöntemlerini en doğal ve geleneksel şekilde uygulama başlayıp; et kalitesi, müşteri profili ve ürün çeşitleriyle istedikleri noktaya geldiğinde,  geçtiğimiz yıl  Butik Steak House’ı hizmete koydu.  Önceleri kasap dükkanının üzerinde butik hizmeti verip, ardından da Cratos Premium Hotel’de müşterileriyle buluşan Butik Steak House, şu anda kasap dükkanının yanında açtığı 80 kişi kapasiteli elit restoranında özgün lezzetler sunuyor.

Kıbrıs’a ait bir lezzet yaratıldı
Kıbrıs’a özgü lezzetleri müşterileriyle buluşturan Butik Steak House, ülkenin yerli besicilerinden temin ettiği, et düşkünlerine ve steak kültürüne vakıf müşterilerin tercih ettiği, kuru ve dinlendirilmiş etler kullanıyor. Türkiye’de de yeni trend olan butik sistemiyle çalışan mekan, Kıbrıs’a gelen ziyaretçilerin tercihi durumunda.  Elit, farklı ve şık olan restoran, yalnızca yemeklerinin lezzetiyle değil, ilginç ve sıcak dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.
Butik Steak House’un T-bone steak’i çok ünlü. Steakler yanında, kuzu pirzola, şiş, köfte gibi kebap çeşitleriyle, zengin mönüsü klasik Kıbrıs damak zevkine uygun. Burası, pide çeşitleri; şeftali, şiş ve köfte gibi dört lezzetin bir arada sunulduğu, ‘dört lezzet’ tabağı, hamburgerleri, steak sandviçleri ile de çok iddialı. Eğer Butik Steak House’a uğrarsanız, narlı salatasından da denemenizi tavsiye ederiz. 

“Biz lezzetin peşindeyiz”
Gazetemize konuşan Butik Steak House yöneticilerinden Duygu Ekici Bekiroğlu, her zaman butik üretim yapmaya çalıştıklarına işaret ederek, müşteri memnuniyeti odaklı seçkin lezzetler sunduklarını anlatıyor. İngiltere’den de müşterileri olduğunu söyleyen Bekiroğlu, “Özel bir hizmet peşindeyiz” diyor ve ekliyor, “Birçok şube açıp büyük üretimler yapma peşinde değiliz. Biz, lezzetin peşindeyiz.” diyor. Belli bir standardı yakaladıklarını anlatan Bekiroğlu, olumlu geri bildirim aldıklarını hem yerli halk hem de yabancılar tarafından ilgi gördüklerini de belirtiyor.

Gruplara özel mönüler sunuluyor
Müşteri talebine göre de menöler hazırlayan işletme, rezervasyon ve sipariş şeklinde; sizlere özel de hazırlıklar yapıyor. Gruplar için de özel sipariş mönüleri mevcut. Eğer bir gün öncesinden dahi haber verirseniz, 15-20 kişilik gruplara özel mönüler sunuluyor. Burada, steak house lezzetiyle Kıbrıs damak zevki birlikte sunuyor.

 

Adres: Bedrettin Demirel Caddesi

No 14 Girne (Mr Pound Yanı)

Tel: +90 392 815 1063 - +90 533 826 4636

[email protected]