Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, 29 Mayıs Pazar akşamı 118'inci bölümüyle ekranlara geldi. Ünlüler ve gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta Sude'nin veda ettiği yarışmada dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise ada konseyinde oylamaya gitti. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, 29 Mayıs Pazar akşamı 118'inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da mavi ve kırmızı takımlar, zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise eleme potasına giren yarışmacı belirlendi.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda heyecan doruktaydı. Kıran kırana geçen kadınlar mücadelesi sırasında Sema ile oyuna çıkan Evrim, rakibiyle başa başa atış noktasına geldi. Ancak iki halkayı da üst üste atan Sema, oyunu kazandı. O ara Ogeday'ın Evrim'in atışıyla ilgili "Çok dikey gitti" demesi, Evrim'i kızdırdı.

Arkadaşlarının yanına dönen Evrim, "Oyun pat diye bitti, ben zaten şoktayım. Daha yanınıza gelmeden atışımla ilgili yorum yapıyorsunuz. Zaten öylesine attım, oyunun bittiğinin farkındayım" sözleriyle sert çıktı.

EVRİM BAYRAKLARI PARÇALADI

Sonrasında Sema ile bir kez daha yarışan Evrim, oyunu kaybetti ve skor 5-5'e geldi. İkinci halkayı atamadığı için sinirlenen Evrim, oyun alanından uzaklaşıp bayrakları yırttı. Günün sonunda kadınlar mücadelesinin kazananı mavi takım oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ardından oyunun ikinci bölümünde erkek yarışmacılar, parkura çıktı. Kırmızı takım 7-3 öndeyken; mavi takımın üst üste sayı almasıyla, erkekler turu 8-7 Mavi takım üstünlüğü ile sona erdi. Böylece haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan taraf da mavi takım oldu.

BATUHAN MEKANİZMAYI KIRDI

Erkekler mücadelesi sırasında Ogeday ile parkura çıkan Batuhan, oyunu kaybettikten sonra halkaları attıkları çubuğu çekince, mekanizmayı kırdı. Gönüllüler takımından Evrim, "Zaten çok zor, mekanizma. Onu kaç saat bekleyeceğiz" diye sitem etti. Bunun üzerine Ogeday da "Adam bilerek yapmadı, sinirliydi. O da istemezdi" dedi. Evrim de arkadaşına "Ben de sinirlendim ama gidip orayı kırmadım" şeklinde cevap verdi.

SEMA'DAN GÖNÜLLÜLER TAKIMINA TEPKİ

Gönüllüler takımının konuşmalarını duyan Sema ise "Sanki siz hiçbir şey kırmadınız? Çocuk sanki bilerek kırdı. Sopaları alıp yerlere vurdukları günleri unutuyorlar. Batuhan ister miydi kırmak? Hiç olmamış bir şeymiş gibi davranıyorlar" dedi.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bu hafta ilk eleme adayı Anıl olmuştu. Bir oyun daha kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde oylama yaptı. Adı en fazla yazılan yarışmacı olan Ayşe, haftanın ikinci eleme adayı oldu.