İsmet Ezel (mha)

Ünlü sanatçı Gülben Ergen bayramın ikinci akşamında  Kaya Artemis te  bayram eğlencesini misafirlerle doyasıya yaşadı. 

Kaya Artemis’te sahne alan  Gülben Ergen yeni albümü “Sen”  den olmak üzere sevilen şarkılarını  Kaya Artemis misafirleri için seslendirdi.

 Gülben Ergen , Kaya Artemis te gerçekleşen  gece de  şarkılarıyla olduğu kıyafetiyle de dikkatleri üzerine topladı.

Gülben’i izleyenler arasında milletvekili Nazım Çavuşoğlu ve tüm ailesi ile DAÜ Rektör yardımcısı Halil Nadiri ve eşi vardı.

Kaya Artemis sahnesinde Gülben ışıltısı
Kaya Artemis te ki konserin de bayram dolayısıyla özel bir kıyafet seçtiğini belirten Gülben Ergen kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Beyaz taşlarla işlenmiş  göğüs dekolteli transparan kıyafetiyle sahnede parıldayan Gülben Ergen şarkıları ile olduğu kadar kıyafetiyle ve de büyük taşlı yüzükleriyle de alkış topladı. Ayrıca sanatçının hayli kilo verdiği de  gözlerden kaçmadı.

Önce çocuklarım
Bayramın ilk gününü çocukları ile geçirdiğini belirten Gülben Ergen “Çocuklarımla keyifli bayram sevinci yaşadım, bayramlıklarını giydiler ve harçlıklarını aldılar. Şimdi babalarıyla beraberler”  diyerek Kıbrıs’ta olmasına rağmen çocuklarını ihmal etmediğini açıkladı.

Yeni albüm sonbaharda
Kaya Artemis’te ki konserinde  misafirlerle  şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, yeni albüm müjdesini de verdi.  Son çıkardığı albümü  Sen ile büyük beğeni toplayan Gülben Ergen  sonbahar aylarında yeni albümünü piyasaya çıkarmaya hazırlandığını belirtti.

Özel orkestraya Taşkın Sabah şeflik yaparken Gülben Ergen 2 kez sahneden inip masalar arasında dinleyenleri ile birlikte şarkılar söyledi.

Ergen’in seslendirdiği bazı şarkılar:teşekkür ederim,elveda aşkım,abayı yaktım,nasıl geçti habersiz,yar saçların lüle lüle,kandıramazsın beni,bir gülü bir seni sevdim,hatıram olsun,benim de canım var,aşkın kanunu bay yanlış,arka sokaklarda neler oluyor,bir tanrıyı bir de beni,süpriz ve Sezen Aksu’dan hadi gülümse.

Ergen birbuçuk saat sahnede kaldı.