Özel Haber
 

Türkiye’de ve KKTC'de podyumlarda model olarak gördüğümüz, markaların aranan yüzü, DJ’lik yaparak yeteneğini farklı bir alanda da gösteren Tuğba Öter, çıtayı biraz daha yükseltti ve müzik piyasasına girdi. Öter, fiziğiyle olduğu kadar duru sesiyle de herkesi kendine hayran bıraktı.
Modellik ve DJ'likten sonra müzik piyasasına Neşet Ertaç'ın sevilen türküsü “Niye Çattın Kaşlarını” akustik cover olarak seslendiren 24 yaşındaki Öter, müzik piyasasına iddialı bir giriş yaptı.
North Cyprus UK Gazetesi’ne röportaj veren Tuğba Öter, hedeflerini anlattı.


“Müzik, modelliği sürdürürken de hayatımdaydı”

Model Of Celebrity 2017 ikinci güzeli olarak podyumların aranan yüzü olan Tuğba Öter, modelliğe lise yıllarında başladığını ve yarışma sonrasında modellik kariyerine Türkiye'de devam ettiğini söyledi.

Modellik kariyeri devam ederken müziğin de hayatında var olduğunu ancak geri planda bulunduğunu ifade eden Öter, şunları söyledi:

“Müzik, küçük yaştan bu yana hayatımın bir köşesindeydi. Gerçek anlamda müzikle ilgilenmeye ortaokul çağında başladım. Türkiye'de modellik kariyerimi sürdürdükten sonra müzikle ilgilenmeyi sürdürdüm. Şimdilerde ise hayatımı müziğe adamış bulunmaktayım”.

Neşet Ertaç'ın türküsünü

akustik cover olarak seslendirdi
Arabesk ve pop tarzıyla dikkat çeken Öter, saygıyla andığı usta sanatçı Neşet Ertaş'ın 'Niye Çattın Kaşlarını' türküsünü Can Ahmet Kayralcı'nın gitarı eşliğinde akustik cover olarak seslendirmekten büyük keyif aldığını ve müzik piyasasına bu türküyle girdiğini belirtti.
Öter, Girne Limanı’nın geceleyin kuş bakışı görüntüsünde ve Girne Kalesi'nin büyülü ortamında çekilen klipte KKTC'yi de tanıttıklarını ifade ederek klip için yönetmen Kutay Alicik'in, türkünün akustik cover olarak ortaya çıkmasında ise Rechord Studios ekibinin büyük emek verdiğini ifade etti.

“Hedefim, sesimi daha geniş kitlelere duyurabilmek”
İlerleyen zamanda farklı şarkılarla seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığını anlatan Öter, "Tek hedefim, yeni çıktığım müzik yolunda başarılı bir şekilde ilerlemek ve sesimi daha geniş kitlelere duyurabilmek” dedi.