Dostlarla geçirilecek en güzel saatlere lezzetli yemekleri, güler yüzlü servisi ve şık bir atmosferin yanı sıra; yemekte misafirlere eşlik eden 45’lik plaklarıyla da damga vuran Beyoğlu’ndaki Latife Hanım Meyhanesi sezonun en iddialı restaurantlarından biri olma yolunda! Hafta sonları ise mikrofonsuz, canlı olarak söylenen Türk Sanat Müziği’nin keyfini çıkartabilirsiniz. İçeriye adımınızı attığınız andan itibaren buram buram tarih kokan dekoruyla sizi karşılayan Latife Hanım Meyhanesi’ndeki Kıbrıs lezzetleri de takdiree şayan…

 

2013 yılı başında açılan ve mesleğinde uzman şeflerin tecrübelerini konuşturarak harikalar yarattığı mutfağıyla kısa sürede müdavimleri bulunan Latife Hanım Meyhanesi’nde tam 50 çeşit meze bulunuyor. Kıbrıs’tan özel olarak getirilen zeytinyağıyla hazırlanan mezeler servis elemanlarının güler yüzlü servisiyle misafirlere sunuluyor.

 

“Eski İstanbul” konsepti kadar doğal ürünlerle hazırlanan yöresel lezzetleriyle de misafirleri büyüleyen Latife Hanım Meyhanesi’nde; meşhur Ermeni mezesi Topik’ın yanı sıra; Kıbrıs’a özgü olan ve oradan özel olarak getirilen Ceviz Macunu, Karpuz Macunu, Hellim, Çakıstes, Zeytinyağı, Kara yağ, Renga, Samerella, Gabber Turşusu, Kaz Ayağı ve Bikla bulunuyor.  Yine Kıbrıs’a özgü Şeftali kebabı da spesiyallerin başında geliyor ve İstanbul’da yiyebileceğiniz tek adres.

 

90 kişi kapasitesi olan, üç kattan oluşan ve yaz günlerinde bahçe keyfi de yaşatan Latife Hanım Meyhanesi; misafirlerine fix menü ve a’lacarte menü seçenekleri de sunuyor.

 

 

Bilgi ve rezervasyonlarınız için:

Latife Hanım Meyhanesi

İstiklal Cd, Bekar Sokağı 22/A

Beyoğlu / İSTANBUL

Tel: 0212 293 00 68 – 69

Web: www.latifehanim.com