BU MEKÂNDA EĞLENCE BİR BAŞKA… Noyanlar Şirketler Grubu’ndan Kuzey Kıbrıs’a önemli bir yatırım daha… İskele Long Beach’te faaliyete başlayan eğlence mekanı Breeze, seçkin müzikler, son teknoloji ses ve ışık sistemleriyle yerli-yabancı tüm misafirlerine farklı deneyim yaşatıyor. Breeze, her türlü tanıtım ve özel organizasyona da ev sahipliği yapıyor.

Haziran ayında İskele Long Beach’te kapılarını açan Breeze, Kuzey Kıbrıs’ın gözde bölgesine Avrupa’daki eğlence anlayışını taşıdı… Breeze, adeta yaza damgasını vurdu.

Breeze, en gözde DJ'ler ve dünyaca ünlü sanatçıların yanı sıra yurt dışından gelen dansçıların performanslarına da ev sahipliği yapıyor.

Noyanlar Şirketler Grubu kalitesi ayrıcalığıyla İskele’ye kazandırılan Breeze, çarpıcı ışık sistemleriyle görsel şölen sunarken, son teknoloji ses sistemleriyle de yaz partilerinin adresi oldu.

Misafirlerine alkollü ve alkolsüz geniş yelpazeye sahip içecek menüsüyle eşsiz lounge deneyimi de sunan Breeze’de bistro masaların yanı sıra loca seçeneğini de var…

Eşsiz sahil ve deniz manzarasına sahip İskele Long Beach’te hizmet veren Breeze, eğlenceye kısa bir mola vermek isteyen misafirlerine dinlenme alanı da sunuyor.

Dünyaca ünlü isimler Breeze’de

Avrupa’nın eğlence tarzını Kuzey Kıbrıs’a taşıyan Breeze, en gözde DJ'ler ve dansçıları misafirleriyle buluşturuyor.

Breeze, yaz sezonu başında dünyaca ünlü DJ ve Müzik Prodüktörü Julian Jordan’ın performansına ev sahipliği yaptı, rap müziğin hitlerinden Güneş’i ağırlayarak unutulmaz bir eğlencenin adresi olduğunu kanıtladı.

Seçkin müzikler, son teknoloji ses ve ışık sistemleriyle yerli-yabancı tüm misafirlerine farklı deneyim yaşatan Breeze, her hafta sunduğu farklı eğlence tarzıyla dikkat çekiyor.

Breeze, özel etkinlikler için de tercih edilen bir mekân. Her türlü tanıtım ve özel organizasyona, muhteşem Long Beach manzarasıyla ev sahipliği yapıyor.

Breeze, eğlencesi ve hizmetleriyle dünyanın seçkin eğlence kulüpleriyle karşılaştırılıyor.