Gazimağusalılar, 2014’e Namık Kemal Meydanı’nda Boney-M konseriyle girecek.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yıl boyunca festivaller, konserler ve renkli etkinliklerle eğlencenin her alanında Mağusalılarla bütünleşen Gazimağusa Belediyesi, yeni yıla meydanı dolduracak Gazimağusalılar ile birlikte girecek.

 

Namık Kemal Meydanı’nda kurulacak sahnede eğlenceli müziklerle saat 21:00’da başlayacak. Meydan kutlamaları, 22:30’dan itibaren Boney M şarkılarıyla eğlence dolu saatlerle devam edecek ve 2013 uğurlanıp 2014 karşılanacak.

 

Yeni yılın ilk anlarında hava fişenk gösterileriyle birlikte Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp halkın yeni yılını kutlayacağı bir konuşma yapacak.

 

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, ana caddeleri rengarenk ışıklı süslemelerle donattıkları Gazimağusa’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu bir yılbaşı kutlaması yaşayacaklarını söyledi.

 

Kayalp, Gazimağusalılar’ın yanında, diğer yerleşim birimlerinden gelen binlerce kişinin katılımıyla 1997 yılından beridir gerçekleşen yeni yıl kutlamalarında bu yıl BoneyM’in meydanı dev bir dans pistine çevireceğini, ardından ise yeni yılın ilk anlarında hava fişenk gösterilerinin coşkuyu üst düzeye çıkaracağını belirtti.