Londra’nın en gözde eğlence mekanlarından Cyprus Meze Bar & Restaurant nişan, düğün, sünnet ve her türlü özel partilerin de vazgeçilmez adresi oldu.

 

 

Kuzey Londra Lea Bridge Road, E10 7DT adresinde faaliyet gösteren Cyprus Meze Bar & Restaurant, eğlence dünyasının en gözde mekanları arasında liderliğini korurken, geçtiğimiz hafta sonu yine dopdolu bir gece yaşadı. Kemal ve Neslihan Altunç yönetiminde yeni sezona yepyeni bir anlayışla “Merhaba” diyen Cyprus Meze Bar, konuklarına unutulmaz bir gece daha yaşattı. Turgay Göçen, Akın Zabit, Kerem ve Doğan Akın’ın sahne aldığı gecede adeta yer yerinden oynadı. 

 

Her ay yeni bir sanatçı

 

Zengin müzisyen ve sanatçı kadrosuyla da dikkat çeken Cyorus Meze Bar & Restaurant, her ay yeni bir as solist getirme kararı aldı. Geçtiğimiz ay Kıbrıs’tan sahnelerine taşıdığı Ezgi’yi Londralı eğlenceseverlerle buluşturan mekan, bu ay da Türkiyeli sanatçı Akın Zabit ile eğlence gecelerine renk katmaya başladı.

 

Düğünlerin vazgeçilmez mekanı oldu

 

Nişan, düğün, sünnet ve her türlü özel partilere de mekanında ev sahipliği yapan Cyprus Meze Bar & Restaurant, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan mekan sahiplerinden Kemal Altunç, özel partilerede uyguladıkları özel paket fiyatlarıyla da bu sektörde bir numara olduklarını kaydetti.

 

“Bugün bana, yarın sana “dayanışma balosu!

 

Oda Mobilya sponsorluğunda Cyprus Meze Bar& Restaurant’ta düzenlenecek olan “Bugün bana, yarın sana” dayanışma balosunu Londra sahnelerinin sevilen sanatçılarından Naci Göçen ile birlikte 3 Kasım pazar gecesi organize edecek olan Altunç çifti, sanatçi Nur Azak’ı da o gecede hayranlarıyla buluşturacak. Londralı sanatçıların da sahne alacağı gece tam bir müzik şölenine dönüşecek. Gecenin giriş ücreti meze ve yemek dahil £25 olarak belirlendi.