Kuzey Kıbrıs’ın en başarılı manken ajanslarından biri olan Super Model Ajans yeni yılın ilk organizasyonuna hazırlanıyor.

KKTC’de hep ilklere imza atan Super Model Ajans, geçtiğimiz yılın Aralık ayında da ‘Kuzey Kıbrıs Moda Haftası’ etkinliği ile bir ilki gerçekleştirmişti.

2013 yılında büyük bir başarı ile organize edilen ve bu yıl ikincisi yapılacak olan ‘Best Child Model Of The World’ yarışması Girne’de bulunan Merit Park Hotel’de gerçekleşecek.

Konuyla ilgili Magazin Muhabirimize açıklamalarda bulunan ajans direktörü Pınar Atman, ‘Best Child Model Of The World’ yarışmasına 04/14 yaş aralığındaki kız-erkek tüm çocukların katılabilecegini söyledi. Bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri yarışmanın 04/06, 07/10 ve 11/14 yaşları arasında 3 kategoride yapılacağını kaydeden Atman, yarışmanın 23 Şubat 2014 Pazar akşamı Merit Park Hotel’de gerçekleşeceğini belirtti. Yarışmaya büyük bir ilgi olduğunu da kaydeden Atman, bu yarışmaya katılacak olan tüm çocukların Kral ve Kraliçe olarak taçlandıracaklarını ifade etti.

Her yıl düzenlemiş oldukları ‘Best Child Model Of The World’ yarışmasıyla çocuklarımızı dünya çocuklarıyla buluşturduklarını ifade eden Atman, bu yıl yarışmaya katılacak olan her kategoriden 1 kız, 1 erkek çocuğun toplamda 6 kişinin Bulgaristan’da yapılacak olan ‘Best Child Model Of The World’ yarışmasında Kuzey Kıbrıs’ı temsilen katılacaklarını kaydetti.

Yarışma için başvuru adresi: www.bestmodelnorthcyprus.com