Ülkemizin genç ve başarılı moda tasarımcısı Tezel Ziya ve Fashion TV Türkiye Direktörü Enis Onat ortaklığında Lefkoşa, Dereboyu’nda hizmete açılan Carnevale Style Venue, büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin ünlü mankenlerinden Ece Gürsel ve Miss Fashion TV 2015 Birinci Güzeli İmane Talssi’nin de hazır bulunduğu Carnevale Style Venue’nun açılışını KKTC Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst yaptı. Dürüst burada yaptığı konuşmada Tezel Ziya’ya başarılar diledi.

Çok sayıda seçkin davetlinin hazır bulunduğu açılış töreninde “Prada, Gucci, Armani, MQ, North Sails, Miss Sixty, Enerji, Iceberg, Les Hommes, Diesel ve Cerruti” gibi dünya markaları görücüye çıktı. Oldukça renkli geçen açılış töreninde Kıbrıslı Modacı Tezel Ziya’nın yakın dostları ve modacı Ali Kerim Yahi de yer aldı.

Tezel açılışta kendisine yöneltilen bir soru üzerine ortağı Enis Onat’la birlikte Türkiye’nin önde gelen mağazalarından biri olan Carnevale Style Venue’de dünya markalarını Kıbrıs’taki tüketiciye en uygun fiyatlardan pazarlamak olduğunu söyledi. Tezel Ziya yakın bir zamanda Girne’de ikinci mağazayı açmayı planladiklarıni kaydetti.