Babutsa Grubu ile bir anda ünlüler kervanına katılan Londra’nın gözde sanatçılarından Ali Sönmez ve Soner, grup çalışmalarının dışında Londra’da iki ayrı mekanda ayrı ayrı sahne almaya başladılar.

 

Londra sahneleri uzun bir zamandan sonra en renkli gecelerini yaşamaya başladı. Eğlence dünyamızın en gözde mekanları arasında yer alan Cyprus Meze Bar &Restaurant ve Cyprus Garden,  birbirleriyle adeta yarıs içerisine girerken sahne alan sanatçılarıyla da dikkat çekmeye başladılar. Eğlence dünyamızın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve Londra eğlence dünyamızın en eski mekanlarından biri olarak dikkat çeken Cyprus Meze Bar, sürekli sanatçı değişiklikleriyle müşterilerine hizmet vermeyi sürdürürken beklenmedik bir kararla Babutsa Grubu’nun güçlü yorumcusu Ali Sönmez’I sahnelerine transfer etti. Geçtiğimiz hafta itibarıyla bu mekanda sahne almaya başlayan ünlü sanatçı sevenlerinin akınına uğradı…  Uzunca bir süreden beri Cyprus Garden’da sahne alan Soner’den sonra Cyprus meze Bar’da başarılı sahne performansı ile dikkat çeken Sönmez, izleyenlerinden tam not aldı.

 

‘Yarış icerisinde değiliz’

 

Magazin muhabirimizin Ali Sönmez’e yönelttiği bir soru üzerine ayni grupta yer aldığı Soner ile yarış içerisinde olmadıklarını kaydeden Ali Sönmez, ayrı sahnelerde yer almalarının böylesi yorumlara neden olabileceğine ancak Babutsa olarak Soner’le birlikte bir bütün olduklarına dikkat çekti.