İngiltere Kıbrıs Türk Toplumunun Değerli Mensupları, Sevgili Kardeşlerim,

 

Mübarek Kurban Bayramımızı Birleşik Krallık’ta siz sevgili kardeşlerimizle birlikte kutlamanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Bu bayramın öncelikle vatandaşlarımıza, Türk ulusuna ve İslam alemine hayırlı olmasını temenni ederim.

Manevi duygularımız ile paylaşma ve yardımlaşmanın yoğun yaşatıldığı Kurban Bayramımızda küçüklerimizi sevindirerek, büyüklerimizi ziyaret ederek, sıcak bir bayram mesajı ile gönülleri kazanıp dostlukları paylaşıyoruz. Sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörünün egemen olduğu bu önemli günümüzde sevinçleri paylaşarak, kırgınlıkları gidererek, çevremizdekilere yardımcı olarak bayram güzelliklerini yaşamalıyız.

Birleşik Krallık’ta yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızın kendi değerlerini koruyarak yaptıkları başarılı çalışmalarını ve buradaki toplumsal hayata sağladıkları olumlu katkılarını memnuniyetle takip ediyoruz. Sevgili vatandaşlarımız bu mübarek günlerimizde de herzamanki gibi birlik ve beraberlik duyguları içerisinde birbirlerine destek olacak, bayram coşkusunu gelenek ve göreneklerimizle çocuklarımıza ve gençlerimize yaşatacaktır. 

Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve bereket dolu günler geçirmelerini temenni eder, mutluluk ve esenlikler dilerim.