Kuzey Kıbrıs’ın en güvenilir inşaat şirketlerinden Noyanlar Şirket Grubu Londra ofisi 10 Kasım’da açılıyor. Noyanlar güvencesi ve kalitesinde yeni, ikinci el konut ve arsa alım satımı yapılacak olan ofis, Noyanlar Şirketler Grubu ve Euromed Taşımacılık Şirketi ortaklığı’nda Woodgreen Haringay arasında hizmete girecek.

 

Noyanlar Şirketler Grubu Londra’da ilk kez kurumsal ofislerini açıyor. 10 Kasım tarihinde Woodgreen Haringay arasında bulunan 455 West Green Road N 15 adresinde yapılacak olan açılışa Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ve Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Milletvekili Hasan Taçoy yanında KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı da katılacak.
Noyanlar Şirketler Grubu’nun Londra’nın başarılı işadamlarından Euromed Taşımacılık Şirketi sahibi Hasan Gazi ile ortak olarak açacakları ofiste, tamamıyla Noyanlar Şirketler Grubu’na ait konutların pazarlanacağı belirtildi. Bu ofiste Londra’da yaşamakta olan Kıbrıslı Türklerin Kıbrıs'ta bulunan ikinci el evleri ve  arsalarının da alınıp pazarlanacağı kaydedildi.

Yeni, ikinci el konut ve arsa alım satımı yapılacak

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan, Londra’da uzun yıllardan beridir konut sattıklarını fakat profosyonel anlamda ilk kez Euromed  ile bir ortaklığa girdiklerini ve Londra’daki vatandaşlara, Kıbrıs’taki Merkez Ofisi gibi hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.
Hasan Gazi de Noyanlar Şirketler Grubu gibi güçlü bir şirketle Londra’da birlikte hareket ederek Kuzey Kıbrıs’ta konut alımlarıyla ilgili hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.