Atlas-Jet yeni başlayan Londra Luton Havalimanı– İstanbul Atatürk Havalimanı uçuşlarını ilgi çekici dış mekan reklamlarıyla duyurmaya başlarken,  tek yön İstanbul biletlerinin £68’dan, tek yön Ercan biletleri ise £108’dan başladığı açıklandı. Kuzey Kıbrıs’a 2 Mayıs’tan itibaren haftada 4 kez, Haziran’dan itibaren de günlük uçuşlar yapılması planlanıyor.

 

 

Atlas-Jet yeni başlayan Londra Luton Havalimanı– İstanbul Atatürk Havalimanı uçuşlarını ilgi çekici dış mekan reklamlarıyla duyuruyor.

Mayıs ortasına kadar devam edecek olan kampanya, Londra otobüslerinin yan panolarına asılan reklamlarla başladı. Metro istasyonları, trenler ve Londra Luton Havalimanı’nda reklam yerleri kesinleşti. Atlas-Jet promosyon kampanyası Türkiye ve Kıbrıs sorumlusu, aynı zamanda Wave Media Partners’ın parçası olan Ocean Reklamcılık tarafından yürütülüyor.

Konuyla ilgili konuşan Atlas-Jet Birleşik Krallık Satış Yöneticisi Mustafa Ebgu, “Markamızı simgeleşmiş Londra otobüslerinin üzerinde görmek heyecan verici. Reklam çalışması göz alıcı, tıpkı bizim promosyon tarifelerimiz gibi – tek yön İstanbul biletleri £68’dan, tek yön Ercan biletleri ise £108’dan başlıyor” dedi.

Haziran’dan itibaren günlük uçuşlar başlayacak

Yeni uçuşlar 2 Mayıs’ta başladı. İlk etapta haftada 4 kez, Haziran’dan itibaren de günlük uçuşlar yapılması planlanıyor. Atlas-Jet, Ercan, Gaziantep, Antalya, İzmir, Tehran, Tbilisi ve Nizhnekamsk’a İstanbul’dan bağlantı sağlıyor. Ercan – Kuzey Kıbrıs’a giden yolcular İstanbul’da durarak, uçaktan inmeye gerek duymadan direk seyahat ediyorlar. 

(Rezervasyon ve detaylar için www.atlasjet.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Basın iletişim: [email protected]/Tel: 020 7436 8009)