Lefkoşa’da bir apartmanın ön kısmında dün saat 16.30 sularında çıkan kavga, tarafların birbirlerine ciddi şekilde zarar vermesiyle sonuçlandı. Olay, apartman boşluğundaki kapının açık bırakılması nedeniyle başlayan bir tartışmanın büyümesiyle patlak verdi.

Polisten edinilen bilgilere göre, tartışmanın taraflarından 34 yaşındaki E.D., karşı tarafta bulunan 31 yaşındaki F.A. ve 26 yaşındaki T.J. ile sözlü atışmanın ardından fiziksel kavgaya tutuştu. Taraflar birbirlerine vücutlarının çeşitli yerlerinden darbeler indirirken, kavga kısa sürede tehlikeli boyuta ulaştı.

Kavga sırasında T.J., yerden aldığı bir tuğlayı silah olarak kullanmak isteyerek E.D.’ye saldırmaya çalıştı. Bu durum, "tecavüz-i alet taşıma" kapsamında değerlendirildi. Diğer yandan E.D., üzerinde taşıdığı ve yasal olmayan şekilde bulundurduğu bıçakla karşı taraflara saldırdı. F.A. sağ koltuk altından, T.J. ise sol sırt ve bel bölgelerinden yaralandı.

Kavga sonunda F.A. ve T.J., E.D.’nin yüzüne ve vücuduna vurmak suretiyle burnunun kırılmasına sebep oldu. Olayla ilgili tüm şahıslar gözaltına alındı.

Tatar: Türk adaletine güveniyoruz
Tatar: Türk adaletine güveniyoruz
İçeriği Görüntüle

Polis soruşturmasının sürdüğü bildirildi.