Lefkoşa Polis Müdürlüğü, son günlerde Gönyeli Yenikent Bölgesi’nde artış gösteren “ev açma” ve “araçlardan hırsızlık” olayları üzerine düğmeye bastı. “Güvenli Sokaklar Operasyonu” adıyla başlatılan çalışmalarda, hırsızlık olaylarıyla bağlantısı olduğu belirlenen dört kişi tutuklandı.
Polis ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, söz konusu zanlıların çeşitli ikametgahlardan ve araçlardan çaldıkları çok sayıda eşya zanlıların tasarruflarında ele geçirildi. Ele geçirilen eşyalar emare olarak alınırken, zanlılar hakkında yasal süreç başlatıldı.
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için bu tür operasyonların kesintisiz olarak devam edeceği vurgulandı.