Gazimağusa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun minik oyuncuları yeni yıl kutlaması için dün akşam bir araya geldiği Atatürk Kültür Merkezi’nde eğlenceli saatler geçirdi. Eğitmenlerinin eşliğinde birbirinden güzel şarkılar söyleyen, çeşitli oyunlar oynayarak hediyeler kazanan minik ekiplerin eğlencesine Noel Baba da eşlik etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de ilerleyen saatlerde eğlenceye katılarak çocuklarla yakından ilgilendi. Tek tek her çocuğun yeni yılını kutlayan Arter, çocukların yeni yıl heyecanını paylaştı.

 

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, kısa bir konuşma yaparak çocukların burada öğrendiklerinin ömür boyu hayatlarına olumlu olarak etki edeceğini ifade ederek “eğitmenleriniz size iyi bir eğitim veriyor.  Bu zamanlarınız çok güzel zamanlardır, hem eğlenin hem öğrenin” dedi. Her çocuğun mutlu bir yıl geçirmesini ve hem derslerinde hem folklorda başarılı olmasını dileyen Arter, eğitmenlerin de başarılı bir yıl geçirmesi dileklerini paylaşarak çocuklar ve eğitmenlerle birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

 

Gazimağusa’nın ve ülkemizin kültürünün tanıtılmasına katkı koymaya devam eden Gazimağusa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun faaliyetleriyle ilgili Mağusa Gelişim Akademisi(MGA)’nin 3652760 numaralı telefonu aranarak bilgi alınabilir.