Güney Kıbrıs’ta meydana gelen suç olayları bugün Rum basınında yer aldı.

Alithia gazetesi Güney Lefkoşa’ya bağlı Kochati(Koççat) bölgesinde meydana gelen olayda 48 yaşındaki kişinin bıçaklandığını yazdı.

Gazete olayın, aralarındaki husumeti çözmek için 52 yaşındaki kişinin evinde toplanan kişilerin kavga etmesiyle başladığını belirtti.

Habere göre polis, şüpheli olarak 49, 26, ve 52 yaşlarındaki üç kişiyi tutukladı.

Öte yandan Fileleftheros gazetesi Limasol’da meydana gelen bir başka olayda, 26 yaşındaki gencin, kendi vatandaşlarıyla birlikte,  kaldığı apartmanın park yerinde bulunduğu esnada  bilinmeyen bir nedenden dolayı kesici cisimle saldırıya uğradığını yazdı.

Faillerin daha sonra kaçtığını yazan gazete, karnından ve sırtından yara alan 26 yaşındaki gencin ameliyata alındığını, sağlık durumunun stabil olmakla birlikte ciddiyetini koruduğunu da belirtti.

Fileleftheros gazetesi bir başka haberinde polisin, Larnaka sakini 32 yaşındaki kişiyi, bir bilgisayar şirketine ait verileri kullanarak internet üzerinden satış yapmak suçundan tutukladığını yazdı.

Gazete bir başka haberinde ise, aralarında 6 çocuğun da bulunduğu 13 kişinin geçen pazar günü Akama bölgesinde kaybolduğunu belirtti.

Aynı gün akşamüzeri 13 kişinin  bölgeden çıkmayı başardığını belirten gazete,  sağlık durumlarının da iyi olduğunu yazdı.