2015 yılı sevinçleri, hüzünleri ve sıkıntılarıyla geride kalırken, ülkemiz ve şehrimiz için yeni umutlarla yeni bir yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gazimağusa farklı kültürleri barındıran, farklı medeniyetlerin izlerini taşıyan adeta bir kültür ve medeniyet şehridir. “Sürdürülebilir kalkınma için insan odaklı hizmet” ilkesi ile hareket ederek, halkımızın refahını ve sosyal gelişiminin artırılmasını hedeflediğimiz 2015 yılında, kentin fiziki şartlarının geliştirilmesi için yeniden çalışma başlattık ve bunu altyapı çalışmaları ile destekledik.

Gazimağusa Belediyesi olarak her zaman vatandaşın yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek isterim. Sizlerin yaşam kalitesini artırmak, amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda, önce sizlere ve yaşadığımız çevreyi önem verdik.

Gerçekleştirilen tüm projelerde demokrasi kültürünü benimseyip, birlik, beraberlik, barış ve hoşgörü duyguları ile çalışmalarımızı zenginleştirmiş, değişen dünyada, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek sorunlara güncel çözümler bulmayı hedefledik. Bunu 2015 yılında layıkıyla gerçekleştirdiğimize olan inancımız tamdır. Bugüne kadar sürdürülen çalışmalar,  2016 yılında da aynı kararlılıkla devam edecektir. Yalnız unutulmamalıdır ki, büyük projelerimiz ve yapacağımız tüm işler için halkımızın desteği ve gerekli durumlarda katılımcılığı oldukça önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yıla girerken hoşgörü, sevgi ve kardeşlik duygularının hakim olduğu bir dünya özlemiyle yeni yılın genelde tüm insanlığa, özelde tüm vatandaşlarımıza, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.