Demokrat Parti (DP) Ulusal Güçler, seçimlerin ardından; “Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz” sloganıyla “Teşekkür Kokteyli” düzenledi.

DP Ulusal Güçler’den verilen bilgiye göre, dün akşam saat 20.00’de Yenikent’te bulunan Enjoy’da gerçekleşen kokteyle, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş eşi Müge Denktaş ile katılırken, milletvekilleri ile seçimlerdeki milletvekili adayları da eşleriyle kokteylde yer aldı.

Kokteyle katılan tüm konukları karşılayan ve teşekkür eden Denktaş, gecede yaptığı konuşmasında, seçimlerde elde edilen başarının bir ekip başarısı olduğunu ifade ederek, çıkan sonucu gece gündüz çalışan “Parti Meclisi’ne, MYK’ya, Başkanlık Divanına, Kadın Örgütüne, Gençlik Örgütüne, örgütlerine ve kendilerine inanan Kıbrıs Türk halkına” borçlu olduğunu belirtti.

Denktaş, seçimlerden güzel bir sonuçla çıktıklarını, koydukları 17 milletvekili hedefine ulaşamadıklarını ancak “KKTC’yi yenileme” hedeflerine halkın büyük güç verdiğini belirtti.

“Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz” diyerek yola çıktıklarını anımsatan Denktaş, şimdi de birlikte çalışacaklarını ve birlikte başaracaklarını vurguladı.