Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Serdar Denktaş, gençlere çağrıda bulunarak seçilmesi halinde Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Gençlik Konseyi kurulacağını belirtti ve “Yeni zamanlar, sizin zamanlarınız olacak” dedi.

Denktaş, yayınladığı videolu mesaj ile gençlere seslendi.

Konuşmasında ülkede siyasette yaşanan olumsuzluklar nedeniyle gençlerin apolitik bir duruma geldiğine değinen Denktaş, gençlere çağrı yaparak “hiçbir şey değişmez” algısına bağlı kalmamalarını ve çok şeyin değişebileceğini vurguladı.

Kendisinin 30’lu yaşlarda siyasete adım attığını anımsatan Denktaş, bugün gençlerin sıklıkla kullandığı cep telefonlarının ülkeye gelmesi, internetin gelişmesi ve özel yayıncılığın başlamasının kendi çalışmaları ile ülkeye yapılan kazanımlar olduğunu dile getirdi.

Gençlere kesinlikle apolitik kalmaması tavsiyesinde bulunan Denktaş, gençlerin düşüncelerini çok iyi bildiklerini söyledi ve “Sizinle yapacağımız çok iş var” dedi.

Denktaş, konuşmasında gençlere bir de söz vererek seçilmesi halinde Cumhurbaşkanlığında atanacak Gençlik Özel Temsilcisi altında kurulacak Gençlik Konseyi ile gençlerin sesinin Cumhurbaşkanlığı’nda duyulacağını belirtti.

Denktaş bu ülkenin geleceğini gençlerle birlikte daha ileriye götüreceğine değinerek : “Eski normalden yeni normale geçiyoruz. Yeni zamanlar, sizin zamanlarınız olacak” dedi.