Akut apandisit teşhisi konulup ameliyat edilen TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı’ya Kardiyoloji, İç Hastalıkları ve Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanları tarafından yapılan kontrollerinin ardından akut apandisit teşhisi konulduğu ve ameliyat edildiği belirtildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, Çakıcı’ya Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı ve ekibi tarafından zamanında bir müdahale yapıldığını söyleyerek, Çakıcı’nın ameliyatının başarılı geçtiğini ve genel yoğun bakım ünitesinde kontrol amaçlı müşahede altında tutulduğunu kaydetti.

Savaşan, Çakıcı’nın sağlık durumunun stabil ve moralinin de yerinde olduğunu kaydederek, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Besim’in sabahki kontrolünde Çakıcı’nın genel durumunun iyi olduğunu ve her şeyin planlandığı gibi gitmesi halinde Çakıcı’nın bir gün içinde yoğun bakım ünitesinden servise çıkartılabileceğini söylediğini belirtti.

 

“TATAR YARIN TABURCU OLABİLİR…”
Ahmet Savaşan, UBP Milletvekili, Maliye Eski Bakanı Ersin Tatar’ın da sağlık durumunun gayet iyi ve neşesinin de yerinde olduğunu belirterek, Tatar’ın YDÜ Hastanesi Kalp Merkezi Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün’ün yarın yapacağı kontrollerin ardından taburcu olmasının planlandığını da ekledi.