Londra, İngiltere — Ünlü oyuncu Halit Ergenç, bu kez sinema ve televizyon setlerinden değil, gastronomi alanındaki girişimiyle gündemde. “Muhteşem Yüzyıl”, “Binbir Gece”, “Kral Kaybederse” ve diğer başarılı projelerdeki oyunculuğuyla tanınan Ergenç, iş insanı İzzet Hızlı ile ortak olarak Londra’da bir börek markasını İngiltere pazarına taşıdı.
İngiltere’nin başkenti Londra’nın Fitzrovia ve Chiswick gibi bölgelerinde açılan şubeler, kısa sürede bölge halkı ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Açılışının ilk ayında toplamda yaklaşık 2 ton börek satışı gerçekleşmesi, yatırımcılara olumlu bir başlangıç sağladı.
Ergenç ve ortağı, börek pazarındaki bu başarıyı büyütmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipten edinilen bilgilere göre, Şubat ayında Londra’da üçüncü şubenin açılması planlanıyor ve 2026 yılında toplamda dört şubeye ulaşılması hedefleniyor.





