Kuzey Kıbrıs'a, konteynerle yük taşımacılığı şimdiye kadar hiç bu kadar hızlı olmadı. Dolphin Movers Ltd, taşımacılık sektöründe birçok ilke imza atarak, kalite, hız ve müşteri memnuniyetini ön plana tutuyor

“EXPRESS KONTEYNER HATTI DEVREDE"...Kıbrıslı Türk iş insanlarımızdan Hakan Bayram'ın kurduğu Dolphin Movers Ltd, taşımacılık sektöründe gerek Kuzey Kıbrıs'a yönelik, gerekse enternasyonal boyutta verdiği hizmetlerle dikkat çekiyor. Şirket, son olarak global bir şirket olan P & O Ferrymasters ile ortaklık kurarak, intermodal taşımacılık yöntemi ile kara, tren ve deniz yolunu birleştirerek “express konteyner hattı” ile atılımlarına bir yenisini ekledi

YÜKLER ÇOK KISA SÜREDE ÜLKEYE GETİRİLİYOR... Dolphin Movers Ltd'in yeni başlattığı ve Kuzey Kıbrıs’a yönelik bir ilk olan "express konteyner hattının" genel koordinatörü Levent Ruso, “Yeni hattımızı kurmaktan amacımız, İngiltere, Kuzey Kıbrıs ve Avrupa'daki kendi ofislerimiz ve kurduğumuz acente ağımız vasıtası ile İngiltere, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İtalya, Polonya, İspanya ve Portekiz gibi ülkelerdeki yükleri, haftalık iki sefer ile sadece 8-10 gün içerisinde, Lefkoşa ve Mağusa'ya süratle taşımaktır" dedi

Ülkemizde, 1992 yılında halen şirket sahibi olan Kıbrıslı iş insanlarımızdan Hakan Bayram tarafından kurulan Dolphin Movers Ltd, kurulduğu günden itibaren taşımacılık sektöründe gerek Kuzey Kıbrıs'a yönelik, gerekse enternasyonal boyutta verdiği hizmetler, yaptığı birçok atılımlar ve yeniliklerle her zaman öncü bir şirket oldu ve müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi kendine prensip edindi.

Son olarak da global bir şirket olan P & O Ferrymasters ile ortaklık kurarak, intermodal taşımacılık yöntemi ile kara, tren ve deniz yolunu birleştirerek “express konteyner hattı” ile atılımlarına bir yenisini ekledi.

Dolphin Movers Ltd'in yeni başlattığı ve Kuzey Kıbrıs’a yönelik bir ilk olan "express konteyner hattı" nın genel koordinatörü Levent Ruso, yeni servisleri ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Yük taşımacılığında kaliteli hizmet

Ruso, “Yeni hattımızı kurmaktan amacımız, İngiltere, Kuzey Kıbrıs ve Avrupa'daki kendi ofislerimiz ve kurduğumuz acente ağımız vasıtası ile İngiltere, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İtalya, Polonya, İspanya ve Portekiz gibi ülkelerdeki yükleri, haftalık iki sefer ile sadece 8-10 gün içerisinde, Lefkoşa ve Mağusa'ya süratle taşımaktır" dedi.

Levent Ruso, yeni servis sayesinde kullandıkları normalden daha büyük tır kapasitesi ile 45 ayaklık pallet-wide konteynerler ve en modern yükleme sistemleri ile Avrupa ve İngilterede’ki hem yeni, hem de kullanılmış araçları ile genel yükleri, her zamankinden daha da emniyetli, seçenekli, ekonomik ve çok süratli bir şekilde müşterilerine ulaştırdıklarının altını çizdi.

“Express konteyner hattı"

“ 'Express konteyner hattımız özellikle Avrupa’dan yeni araç ithal eden galerilerimiz için de süratli ve ekonomik bir servis sunmaktadır" diyen Levent Ruso, şöyle devam etti:

"Ayrıca müşterilerimizin, İngiltere ve Avrupa'daki araçlarının ve genel yüklerinin herhangi bir adresten alınıp yükleme ambarlarına aktarılması için iç nakliye servisimiz, İngiltere ve Hollanda’da ise depolama ve paketleme servislerimiz mevcuttur.

Fiyat almak ve rezervasyon yapmak için Kuzey Kıbrıs ve İngiltere'deki ofislerimiz ile temas kurulması yeterlidir.

Gerek Kuzey Kıbrıs, gerek İngiltere ve gerekse Avrupa’daki şirketlere, iş insanlarımıza ve halkımıza yeni imkanlar tanıyacak olan 'Express konteyner servisimizi' hizmete koymak, Dolphin Movers Ltd olarak bizleri gururlandırmış ve mutlu etmiştir.”