İnşaat sektöründe lider Noyanlar Şirketler Grubu, Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli ve en yüksek konutlu konutlu projesi Royal Sun Elit’i satışa sundu

KONFORLU KONUTLAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR... 1122 konut ve 24 dükkândan oluşacak projede, stüdyo tipinden, 3+1 villa ve apartman modellerine kadar toplam 10 çeşit konut seçeneği bulunuyor. Her zevke, her bütçeye hitap edecek proje, Denize sıfır, şehir merkezine 2 dakika uzaklıkta. Royal Sun Elit projesinde, plaj boyunca uzanan, 5 km’lik bisiklet yoluyla sağlıklı bir yaşama davet ederken, 2 büyük yüzme havuzu ile tenis kortu da yer alıyor

HER KESEYE UYGUN...Noyanlar Grup’un Satış Direktörü Zarif Noyan: “Ödeme kolaylıklarıyla herkes kolayca ev sahibi olacak. Yeni hayallere, yeni kapılar açacak olan Royal Sun Elite Residence, ister bir ömür boyu yaşayacağınız, ister bir ömür boyu tatil keyfi yaşabileceğiniz bu hizmeti sizlere sunmaktan ve ülkemize değer kazandırmaktan gurur duyacaktır...3 etaptan oluşan projemizin 1’inci etabının Temmuz-Ağustos 2021, 2’inci etabının Temmuz-Ağustos 2022 ve 3’üncü etabının da Aralık 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.”

İnşaat sektöründe lider olan Noyanlar Şirketler Grubu, Kuzey Kıbrıs’ın binlerce konutlu Royal Sun Elit projesini satışa sundu.

Çok sayıda eşsiz projeye imza atan Noyanlar, 20 Mart’ta düzenlediği lansmanla, İskele-Long Beach anayolu üzerinde, 90 dönüm arazide inşa edilecek projeyi tanıttı.

Bin 122 konut ve 24 dükkândan oluşacak projede, stüdyo tipinden, 3+1 villa ve apartman modellerine kadar toplam 10 çeşit konut seçeneği bulunuyor.

Her zevke, her bütçeye hitap edecek Ruby Homes, Sapphire Homes, Jasper Block, Turquoise Block, Aquamarine Block, Jade Block, Carnelian Block, Larimar Block, Garnet Block ve Onyx Block isimli konutlar, alıcılarını bekliyor.

Denize 500 metre uzaklıkta, sakinlerini, plaj boyunca uzanan, 5 km’lik bisiklet yoluyla sağlıklı bir yaşama davet eden projede, 2 büyük yüzme havuzu ile tenis kortu da yer alıyor.

Öte yandan restoran, banka, eczane gibi birçok ticari üniteye de yer verilecek projenin ilk etabı 2021’de, son etabı da 2022’e tamamlanacak.

Proje, gururumuz

1973 yılından beri mimarlık ofisi olarak hizmet vermeye başlayıp, adım adım ilerleyerek Kıbrıs’ın inşaat sektöründe zirveye oturan aile şirketi Noyanlar Grup’un Satış Direktörü Zarif Noyan, North Cyprus UK’e konuştu.

Zarif Noyan, inşaat sektöründe, Kuzey Kıbrıs’ın Gazimağusa ve İskele bölgesinde, konforlu ve kaliteli mimarilere imza attıklarını belirterek, Royal Sun Elit’in, ülkenin en büyük konutlu projesi olacağını söyledi.

Royal Sun Residence ve Royal Sun Elite Residence projelerinin, Noyanlar Şirketler Grubu’nun gururu ve dönüm noktası olmayı başardığını kaydeden Zarif Noyan, projeye, yerli ve yabancı birçok acentenin talip olduğunu anlattı.

Tüm müşteri sınıfının ilgi noktası olan projenin, uygun ödeme kolaylıklarıyla satışa sunulacağını dile getiren Zarif Noyan, şöyle devam etti:

“Ödeme kolaylıklarıyla herkes kolayca ev sahibi olacak. Yeni hayallere, yeni kapılar açacak olan Royal Sun Elite Residence, ister bir ömür boyu yaşayacağınız, ister bir ömür boyu tatil keyfi yaşabileceğiniz bu hizmeti sizlere sunmaktan ve ülkemize değer kazandırmaktan gurur duyacaktır.

21. projemiz olan Royal Sun Elite Residence, bizlere, değerli müşterilerimiz sayesinde, büyüme şansı sunmaktadır.

Yıl boyu tatil konseptini destekleyecek restoran, çocuk oyun alanları ve havuzu, aqua havuzu ve ebeveyn havuzları, spor tesisleri, yeşil alanlar ve yürüyüş/bisiklet parkurları gibi birçok aktivite noktasına sahiptir.

3 etaptan oluşan projemizin 1’inci etabının Temmuz-Ağustos 2021, 2’inci etabının Temmuz-Ağustos 2022 ve 3’üncü etabının da Aralık 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.”