Yılların tecrübesini taşıyan Selsoy Ticaret Ltd, epyeni vizyonla tasarladığı modern mağazasını hizmete koydu. Mağazada Dünya markası Yatsan’ın yatak ve uyku ürünleri; şıklığıyla göz alıyor


Kuzey Kıbrıs'ta Selsoy Ticaret Ltd tecrübesiyle yıllardır evlere konfor katan Yatsan Tempur ürünleri, şimdilerde Lefkoşa'da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, SOS Çocuk Köyü yanındaki yeni ve modern mağazasında hizmet veriyor.

Yatsan'ın; Sealy, Serta, King Koil ve Stearns & Fosters gibi dünya markalarının patentini alarak Türkiye'de ürettiği ve Danimarka'dan ithal ettiği Tempur markalı ürünler, hayal edilen rahat ve iyi bir uykuyu arayanların tercihi oluyor.
Bir aile işletmesi olan Selsoy Ticaret Ltd.’nin ikinci nesil direktörü Şifa Türksel, aile işletmesini devralarak yeni vizyonla hizmetleri sürdürüyor.
North Cyprus UK Gazetesi’ne Yatsan ürünleri hakkında bilgi veren Türksel, güler yüzlü hizmet ve müşterileriyle dostluk ilişkisi anlayışının, işini severek yapmasından kaynaklandığını belirtti.

Şifa Türksel

Aile işletmesini devraldı
 

Yedi yıl boyunca Beslenme ve Diyetetik Uzmanlığı mesleğini icra eden Şifa Türksel, ailenin tek evladı olması nedeniyle bu mesleği bırakarak, işletme üzerine yüksek lisans eğitimi alıp, aile şirketinin başına geçtiğini anlattı.
Türksel, Selsoy Ticaret Ltd.’nin 24 yıldan bu yana farklı mobilya markalarının bayiliğini yürüttüğünü ifade ederek, 15 yıldan bu yana Taşkınköy’deki mağazalarında yatak ve uyku ürünleri tasarlayan Yatsan’ın bayiliğini yaptıklarını söyledi.

Modern binada hizmet
 

Şifa Türksel, haziran ayı itibariyle Lefkoşa'da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, SOS Çocuk Köyü yanında, 650 metrekarelik alana sahip yeni ve modern mağazada hizmet vermeye başladıklarını belirterek, konsept olarak tamamen Yatsan ürünlerinin satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Yatsan’ın Türkiye’nin yatak ihracatının yüzde 25’ini karşıladığını belirten Türksel, Yatsan’ın Hilton, Swiss Hotel ve Sharaton gibi dünyaca ünlü otellerin yataklarını üreten bir marka olduğunu söyledi.
Türksel, Yatsan’ın; Sealy, Serta, King Koil ve Stearns & Fosters gibi dünya markalarının patentini alarak ürünleri Türkiye'de ürettiğini ve Tempur markalı ürünlerin ise Danimarka'dan ithal edildiğini vurguladı.

“Test ederek alın”

Yatak ve yastık seçimi hakkında da bilgi veren Şifa Türksel, müşterilerinin, uyku alışkanlıklarına göre yumuşak ya da sert yatak veya yastık tercihi olduğunu, bu ürünleri deneyerek karar vermelerini tavsiye ettiğini belirtti.
Türksel, mevcut yatağından şikayet eden ya da doktor tavsiyesiyle yatağını değiştirmek isteyen müşterilerine de yine aynı öneriyi sunduğunu ifade ederek, “Yatağın ortopedik olması, yatağın vücudu en iyi şekilde desteklemesi anlamına gelir. Aslında yarı ortopedik diye bir kavram yoktur. Yatak içerisindeki malzemelerin özelliklerine göre sertlik dereceleri vardır. Kişi, bu yatağı test ederek kendine en uygun yatağı tercih eder” dedi.
Yatsan’ın elyaf, visko ya da lateks tipi malzemelerden üretilen yastık ve yorgan gibi uyku ürünleri bulunduğunu belirten Şifa Türksel, örneğin, terleme problemi olan bir kişiye leteks tipi yada technogel tipi yastıkları önerdiklerini kaydetti.

Ürünler, modern ve estetik çizgiye sahip
 

Başlık, komodin, baza gibi modern ve estetik çizgiye sahip Yatsan ürünlerinin yatak odalarında farklı bir atmosfer yarattığına dikkat çeken Şifa Türksel, ürünlerin Türkiye’nin en iyi tasarımcıları tarafından ortaya çıktığını vurguladı.
Türksel, amaçlarının iyi işler yaparak ve ekonomiye katkı sağlamak, iş imkanları ile istihdam sağlamak, işletmelerini gelecek nesillere aktarmak olduğunu belirtti.

Bizlere aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz

Yatsan Kıbrıs Mağazası

Hazar Sokak

No:7

Kızılay / Lefkoşa

T: 0392 444 3350 / 0392 225 4350

Yatsan Kıbrıs Mağazası

Şehit Mustafa Mehmet Sokak

No: 36/B

Göçmenköy / Lefkoşa

T: 0392 225 3350