Hükümetin istifası ve Başbakan Faiz Sucuoğlu’na yönelik “müdahale” iddiaları sonrasında Ulusal Birlik Partisi içinden “destek mesajları” gelmeye başladı.

Sucuoğlu başbakanlığındaki UBP-DP-YDP Hükümeti’nin ilki 59 günde sonlanmış, ikincisi ise kendi ortaklarından güvenoyu alamamıştı.

Girne Belediyesi UBP’li meclis üyeleri, parti genel başkanını ziyaret etti, destek mesajı yayınladı. İşte o mesaj! 2019 yılından bu yana tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covit 19 salgınının normale dönmeye başladığı bu dönemde ülkemizin de normalleşmeye başlamasıyla partimizde yapılan kurultayda üyelerimizin büyük bir desteği ile % 60 gibi bir oyla  seçilen ve genel seçimde de partimize tüm partililerimizle birlikte canla başla çalışarak 24 milletvekili kazandıran ve genel başkanlık sonra da başbakanlık koltuğuna laik görülen Dr. Faiz Sucuoğlu’na birlik ve beraberliğimizin devamı açısından gelinen bu süreçte tam destek verdiğimizi beyan eder, kamuoyunun bilgisine getirir saygılar sunarız.

UBP GİRNE  BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

 BURCU KARAKAYA​​

HATİCE AŞIK

ALİ TEKTAN​

HAKAN ONURLU

FIRAT GÜÇLÜSOY

HÜSEYİN AYRILMAZ KARDEŞLER

ÖZBEN KALFA