Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Rabia Özcömert ve Yönetmen Mertcan Mavi’yi kabul etti.

Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan ZAYDER Başkanı Özcömert, down sendromu olan bir çocuğun hayatta başarılı olabileceği konusunu içeren bir film çekimine başladıklarını ve filmin gösteriminin Türkiye’de de yapılacağını söyledi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de konuşmasında, filmin konusunun çok anlamlı olduğunu ve topluma da önemli bir mesaj vereceğine inandığını kaydetti.

ZAYDER’in çalışmalarını yakından takip ettiklerine değinen Başkan Töre, düzenlenen atölye çalışmalarının bir çok insana el becerilerini geliştirme imkanı ile birlikte aile ekonomisine katkı sağlama yolu açtığını ifade etti.

Töre, Derneğin yardıma ihtiyaç duyan insanlara da her zaman yardım eli uzatan bir anlayışta olduğunu da bildiğini kaydederek ZAYDER’i kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kabulde Meclis Genel Sekreteri Seral Fırat, Özel Kalem Müdürü Mustafa Çaluda ve Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürü Hasan Büyükoğlu da hazır bulundu.