Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa Milletvekili Erkut Şahali, dün resmi gazetede yayınlanıp, Meclis’e gönderilen “kumarhaneler” ve “vergileri” ile ilgili yasa tasarılarının bu sabah itibarıyla geri çekildiklerini duyurdu.

Gönlün bu tasarıların oluşan tepkiler nedeniyle geri çekilmiş olmalarını arzu ettiğini ancak durumun muhtemelen bu olmadığını ifade eden Şahali, “Eksik bıraktıkları var zahar, tamamlayıp öyle gönderecekler. Şuursuzluk tavan...” dedi.

Erkut Şahali, ilgili yasa tasarılarından birinin KKTC vatandaşlarının da rahatlıkla kumarhanelere giriş yapabilmelerinin önünü açacağını, diğer tasarının ise kumar oynanan yerlerin devlete ödedikleri vergilerin yüzde 10’dan yüzde 5’e düşürülmesini sağladığını iddia etmişti.

İşte ilgili paylaşımın tam metni:

Dün resmi gazetede yayınlayıp meclise gönderdikleri KUMARHANELER ve VERGİ yasalarını bu sabah itibariyle geri çektiler. Gönül arzu ederdi ki oluşan tepkiler nedeniyle bunu yapsınlardı ancak durum muhtemelen bu değil. Eksik bıraktıkları var zahar, tamamlayıp öyle gönderecekler.

Şuursuzluk tavan...