İskele Belediyesi, bölge okullarında eğitim gören çocukları bu kez, Dünya Çocuk Günü’nde eğlendirdi.  1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle Şehit İlker Karter İlkokulu, Maarif Anaokulu, Yuvam Anakucağı ve Ötüken Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklar için okullarla birlikte etkinlik organize eden İskele Belediyesi, çocuklara dondurma ve pamuk şekeri dağıttı.  Okullara kurulan oyun parkurlarıyla da çocukların keyifli bir gün geçirmeleri sağlanırken, anaokuldaki çocuklar için yüz boyama etkinliği de yapıldı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da etkinliklere katılarak, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

İSKELE BELEDİYESİ, BÖLGE OKULLARINDAKİ ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ

1 Haziran Dünya Çocuk Günü İskele’de keyifli bir dizi etkinlikle kutlandı. İskele Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler, Şehit İlker Karter İlkokulu ile Maarif Anaokulu’nda gerçekleşti.  Ötüken Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin de katıldığı Şehit İlker Karter İlkokulu’ndaki etkinlikte zıpzıp,canlı langırt futbol ve mega dino kaydırak da kurulurken, Yuvam Anakucağı’ndaki çocukların da katıldığı Maarif Anaokulu’ndaki etkinlikle ise okula zıpzıplar yerleştirildi. Anaokulundaki etkinlikte çocuklara yüz boyama da yapıldı.  Dünya Çocuk Günü’nde kendileri için düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çocuklara dondurma ve pamuk şekeri ikram edildi.

SADIKOĞLU: “ÇOCUK DEMEK HER ŞEY DEMEK”

İskele Belediyesi Halk Plajı’nda çocuklarla fotoğraf çekimi yapan aynı zamanda okullardaki etkinliklerde de çocukları yalnız bırakmayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında çocuklara seslenen Başkan Sadıkoğlu, bakışıyla geleceğe umut saçan, gözleri ayrı ayrı güzel bakan tüm çocukların, 1 Haziran Dünya Çocuk Gününü kutladı. Başkan Sadıkoğlu mesajının devamında şunlara yer verdi: ” ÇOCUK demek; GELECEK  demek. ÇOCUK demek; İYİLİK demek. ÇOCUK demek; IŞIK demek. ÇOCUK demek;  TOHUM demek. Kısacası ÇOCUK demek HER ŞEY demek! Bakışıyla geleceğe umut saçan, gözleri güzel bakan çocuklarım, 1 Haziran Dünya Çocuk Gününüz kutlu olsun. Yaşam enerjiniz, heyecanınız, mutluluğununuz, başarınız hep var olsun. Ben bir ağabeyiniz olarak, her zaman sizlerin yanında olacağım.”