Lefkoşa Şemsettin Günaltay sokak üzerinde bir can daha trafiğe kurban gitti. 
“Pamuk” isimli kediye sorumsuz bir sürücünün kullandığı araba çarptı. 
Pamuk’un ölümü bölgede yaşayanları büyük üzüntüye yol açtı. Vatandaşlar, Lefkoşa Belediyesi’ni sokak üzerine kasis (tümsek) koymaya davet etti. Vatandaşlar ilgili uyarıyı daha önce de yapmalarına rağmen Lefkoşa Belediyesi’nin girişim yapmadığını dile getirdi. 

Bu yola kasis konulmalı 

Konu ile ilgili bölgede yaşayan ve bölgedeki kedilerin bakımını gönüllü olarak üstlenen gazetemiz NORTH CYPRUS UK’in sahibi Zorlu Cezaroğlu şu ifadelerde bulundu: “İki yıldan beri diğer sokak kedileriyle birlikte mahallede bakımını yaptığımız Pamuk, dün akşam bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Pamuk’un cansız bedenini ayni apartmanda yaşam süren Damla Yüney tarafından bulundu. Dün akşam 23:30 sıralarında apartman altında park edilmiş aracımın altında cansız olarak yatan Pamuk, bizleri ve mahalle sakini kedileri tarifi imkansız derin bir acıya boğdu. Sevimli kedimiz Pamuk, ayni gece toprağa defnedildi. 
Lefkoşa Türk Belediyesinin  bu yola tümsekler koymasını talep ediyoruz.

6 ay önce Çarli’yi kaybettik 

Aynı yol üzerinde 5-6 ay önce Çarli’nin yanısıra birçok kedi de trafiğe kurban gitmişti. Şemşettin Günaltay Sokak, Kumsal, Lefkoşa’da meydana gelen bu peşpeşe kazalar bir çok kedinin canını aldı. Mahalle sakinleri olarak Lefkoşa Türk Belediye’sinin ‘Cıvıltı Kreş’in de bulunduğu bu sokaktaki kavis sayısını artırmasını ve hız sınırı koymasını talep ediyoruz.”

Pamuğun cansız bedenin bulunduğu yer...